babywinkel mijnwonder logo min

Speenkoord turquiose ster met naam

Speenkoord turquiose  ster met naam
€ 9.50 nu € 8.00
InStock
 
Kralen
Kralen
Kralen
Kleur koord
Extra toevoeging
Aantal

Ster Speenkoord Turquiose

Maak je eigen combinatie om een echt persoonlijk speenkoord te maken. Een Sterren Speenketting is onmisbaar voor je baby. Onderweg voor op de fiets of in de buggy raak je niet meer je speen kwijt. Met de Ster speenclip bevestig je het koord aan de kleding en met de lus aan de speen. Als het kleintje groter wordt kan hij zelf het speentje pakken.

Het Speenkoord word gemaakt van houten kralen en kun je laten maken in je eigen kleuren. Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Maak het koord persoonlijker met een bijpassend Figuur kraal. Het Speenkoord is met of zonder naam te maken.

Levertijd 1-2 werkdagen
Wilt u een naam op het koord? Meer kleuren kralen? 
Dit kunt u invullen bij het afronden van uw bestelling. 

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • ster Clip metaal
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. 
www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.


Terug naar overzicht