mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

Zwangerschapsketting prachtig sieraad cadeau voor zwangere


Zwangerschapsketting kristal

De strass steentjes zijn met de handgezet en geven een prachtige schittering. Een exclusief zwangerschapssieraad. Mooie zwangerschaps belletjes met kristallen in hart vorm, ying yang, met een hartje of in een uni kleur. 

Ook zijn er zilveren, goud & rosé, antieke en gekleurde zwangerschap belletjes, dus voor iedere smaak. Met baby handjes en voetjes, bloemen, hartjes en pareltjes heb je altijd een
zwangerschapsbola die bij je past. De zwangerschapsbola's zijn incl. Gratis satijnen koord. Los zijn er ook andere kettingen te bestellen zoals een leer koord, verzilverde ketting etc.

Een prachtig zwangerschapssieraad cadeau voor iedere zwangere.

Sorteer op:
Vorige - 1 - 2

Vorige - 1 - 2

Waarom een Zwangerschapsketting?
Nu je buikje begint te groeien mag iedereen het weten dat je zwanger bent. De buik mag gezien worden en met een Zwangerschapsketting laat je de buik nog meer stralen. De zwangerschapsbola heeft een mini-xylofoontje dat bij beweging een zacht, magisch tingelend geluid geeft. Een baby hoort in de zwangerschap al geluiden en herkent deze na de geboorte. Het wordt een vertrouwd geluid, waar de baby rustig van wordt als hij het hoort. Het dragen van de zwangershapsketting kan vanaf het begin van de zwangerschap en is niet schadelijk voor de baby.