Zwangerschapsketting babyvoetjes en printjes
mijnwonder header2

Bola diverse

Zwangerschapsketting (bola) 
Van oorsprong een mexicaanse bola (zwangerschapsbelletje) is een prachtig sieraard voor de zwangere. Het mini-xylofoontje geeft bij beweging een zacht, magisch tingelend geluid. Een baby hoort in de zwangerschap al geluiden en herkent deze na de geboorte. Het wordt een vertrouwd geluid, waar de baby rustig van wordt.Met onze ruime collectie zwangerschapskettingen vind je altijd een passend zwangerschaps sieraad. Een roze Zwangerschapsketting, een met baby handjes, ying yang of zwart/wit voor iedere smaak is er wel een zwangerschapbel.

Het dragen van een een Zwangerschapsketting is niet schadelijk voor de baby. Een prachtig zwangerschapscadeau voor de aanstaande moeder. Leuk om dit zwangerschaps sieraad cadeau te geven bij een gender reveal party, babyshower, verjaardag zwangere, moederdag, Valentijnsdag of kerst.
Na de zwangerschap kun je de zwangerschapsbola boven de wieg hangen en als de baby onrustig is zal dit kalmerend werken. De zwangershapsketting kun je ook bewaren op je gipsbuik, zodat je zwangerschapsherinneringen voor altijd zijn bewaard. 

De zwangerschapsbola's zijn incl. satijnen koord. Los te bestellen een leer koord, verzilverde ketting etc.

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Goud plated bolletjesketting


 
InStock
7.50

Rose plated bolletjesketting


 
InStock
7.50

Mama Bijtketting roos


 
InStock
8.95

Zwangerschapsbel swirl roze


 
InStock
15.95

Zwangerschapsbola swirl blauw


 
InStock
15.95

Zwangerschapsbel swirl paars


 
InStock
15.95

Zwangerschapsketting wit Mom


 
InStock
16.50

1 - 2 - Volgende