babywinkel mijnwonder logo 1

Baby hoeslaken


De hoeslakentjes zijn er in vele kleuren en zelfs in mooie prints. Voor een wieg hoeslaken of een ledikant hoeslakentjes bent u bij ons op het goede adres. Een katoenen hoeslaken voor het babybedje neemt vocht op en heeft een ademde structuur. Wij hebben een mooie luipaard print hoeslaken maar ook een hippe okergele hoeslaken voor in de ledikant.

Sorteer op:
 
InStock 5.95
InStock 6.95
InStock 6.95
InStock 4.95
InStock 4.5
InStock 5.95
InStock 5.95
InStock 5.95
InStock 5.95
InStock 5.95
 

Hoeslakentje


Zorg bij de aanschaf van een hoeslaken dat u altijd de goede baby hoeslaken kiest  voor het babybedje. Een hoeslakentje moet strak aansluiten op het matrasje. Een ledikanthoeslaken heeft een afmeting van 60x120 cm en een wieg hoeslaken 40x89/90 cm. Een wieghoeslaken is ook te gebruiken in de kinderwagenbak. De hoeslakens zijn er in verschillende maten, materialen en diverse kleuren. 

Babybed hoeslaken


Met een hoeslaken bescherm je de matras tegen vuil en slijtage. Een baby heeft wel eens een doorgelekte luier of spuugt en dan is het fijn als de matras is beschermt tegen vocht. Onder het hoofd  van een pasgeboren baby wordt vaak ook een hydrofiele doek gelegt die wat melk opvangt als de baby spuugt. Een katoenen hoeslaken ademt en is warmte regulerend. Zo zorgt katoen dat het je baby verwarmt als het koud is en koelt het als het warm is. Daarnaast is een katoenen baby hoeslaken lekker zacht om op te liggen.