babywinkel mijnwonder logo 1

Kraammand maken

 

Een kraammand is een kraam traditie waarbij de moeder in de kraamtijd 10 dagen lang iedere dag een kraamkadootje open maakt. De kraamkado's variëren van een kado voor de kers verse moeder, babycadeautjes maar ook voor de vader zit er soms een kado tussen.

Een persoonlijk kado met de naam van de baby word altijd erg gewaardeerd door de ouders, maar ook praktische kado's zoals een speenkoord of een slabbertje komen erg van pas. Wij kunnen ieder kraamkado nummeren en leuk voor u inpakken.

 
 Bekijk de kraamcadeaus >> 

 
 
 
 


Geboorte kistje met naam

Kraamkoffertjes en baby cadeautjes


Onze koffertjes zijn zeer geschikt om later als memorybox te gebruiken om alle herinneringen in te bewaren van de geboorte. Wat onze koffertjes nog leuker maakt is om een koffertje met naam of het geboortekaartje erop te laten maken. De houten kistjes zijn ook heel leuk als Kraammand en met naam nog persoonlijker. Het houten kistje is daarna ook erg handig als opberg kistje op de commode plank. De inhoud van het koffertje of kistje kunt u zelf samen stellen met leuke babycadeautjes.
 

Kraamkado voor ieder budget

Wij hebben al kraamkadootjes vanaf €2! Zo kunt u zelf bepalen welk kraamcadeau budget u heeft. Voor een klein kraamkadootje tot een persoonlijk kraamkado wij hebben het allemaal.