babywinkel mijnwonder logo 1

Voetenzak 


Met een mooie voetenzak blijft je kleintje onderweg in de maxi cosi lekker warm. De voetenzakken zijn prachtig afgewerkt en kunnen makkelijk open gemaakt worden. De voetenzak unikleur of met een mooie print vindt u bij MijnWonder. De mooie collectie voetenzakken van Meyco zijn ook nog eens helemaal trendy. Zoals de panter voetenzak en de mooie gebreide voetenzak groen.

 

Sorteer op:
 
InStock 27.95
InStock 39.95
InStock 39.95
InStock 17.5
InStock 39.95
InStock 34.95
 

Voetenzak maxicosi 


 

Deze multifunctionele voetenzak is geschikt voor een autostoel groep 0. Dit is een heerlijk zachte maxicosi voetenzak met uitsparingen voor de autogordels. Met de gordels door de zak heen kun je het kleintje goed vastzetten in de baby autostoel. Je kindje zit dus gewoon veilig in de max-cosi. Als je kleine is gegroeit dan kun je de gordels makkelijk verstellen. De voetenzak kan met de rits aan de zijkant worden geopend. Zo kan je de baby voetenzak openen wanneer het te warm wordt. De voeten zak houdt je kleintje lekker warm en is zeker in de winter en voor een autorit onmisbaar.


Baby voetenzak


 

De voetenzak houdt je kindje warm tijdens een wandeling, zeker op een koude dag of met wind is het fijn als de kleine gee kou vat. Wij hebben voetenzakken in vele kleuren en prints in eigentijdse kleurstelling. Een voetenzak baby is ook te gebruiken als slaapzakje of voor in de wandelwagen. Met een mooie voetenzakje geef je de maxicosi of wandelwagen meteen een andere look. Zoals met een heerlijk zacht gebreide voetenzak of een panter print voetenzak.

Ook onze collectie Wikkeldekens zijn handig in gebruik in de autostoel. Een wikkeldoek is tevens fijn als je de baby voeding geeft.