babywinkel mijnwonder logo 1

Baby laken


Een leuk baby lakentje hebben wij zowel als ledikant laken als wieglaken. De baby lakentjes zijn er in verschillende kleuren en prints, zoals de mooie animal babylaken of het jungle lakentje. De maat van wieglakens is 75x100 cm deze zijn geschikt voor de wieg en ook voor in de kinderwagen. De ledikant lakentjes van 100x150 cm zijn voor het babybedje. En voor het bedrukken een lakentje kun je bij ons ook terrecht. De lakentjes met naam zijn er in stoer naam lakentje maar ook mooi sierlijk naam laken
 

Sorteer op:
 
Sale
Wieglaken groen


 
InStock
€ 12.00 nu € 5.50

Baby laken met naam


 
InStock
15.95

Lakentje naam


 
InStock
15.95

Lakentje met naam


 
InStock
15.95

Wieglakentje Weltrusten naam


 
InStock
15.95

Lakentje Sweet dreams naam


 
InStock
15.95

Laken it's a girl


 
InStock
15.95

Laken it's a boy


 
InStock
15.95

Ledikant laken Jungle


 
InStock
14.95

Ledikant laken Panter


 
InStock
14.95

Ledikant laken Animal


 
InStock
14.95

Wieglaken Jungle


 
InStock
9.95

Wieglaken uni kleur wit


 
InStock
€ 12.50 nu € 8.95

Baby lakentje naam


 
InStock
15.95

 

Baby lakentjes


Een baby lakentje is lekker warm en vocht opnemend. Een lakentje beschermt de baby deken tegen vlekken. Met een lakentje kun je het ledikantje mooi strak opmaken. De baby lakens zijn er in vele prints en een leuk bijpassend baby dekentje is ook bij ons verkrijgbaar. Van de lakentjes zijn ook matchende slaapzakken, kruikenzakken en aankleedkussenhoezen. De lakentjes zijn van 100% katoen en goed ademend. Een katoenen laken is veilig en comfortabel om onder te slapen. De laken baby heeft een mooie omslagstrook waarmee je een mooi opgemaakt bedje kunt maken.

Lakentje bedrukken


Een ledikant laken met naam is super als baby cadeautje. Laat een baby laken bedrukken met naam of met een leuke tekst. Het lakentje met naam is te bedrukken in je gewenste kleur en dan is het nog persoonlijker. Er zijn meerdere ontwerpen om uit te kiezen. Zoals een laken met tekst als lakentje sweet dreams of een stoer lakentje met de tekst hier slaapt bedman. Met een naam lakentje geeft je altijd een persoonlijk kraamcadeau.