babywinkel mijnwonder logo 1


Shirt grote zus


Wil je de trotse grote zus een zwangerschap aankondiging laten doen? Met onze Zwangerschapsaankondiging shirts kun je aan iedereen vertellen dat je grote zus wordt. 

De zus shirtjes hebben leuke teksten als "
geef mij een kus want ik word grote zus" of "ik ben straks niet meer in mijn eendje". We hebben ook een oma & opa slabbetje om ze te verrassen met het leuke nieuws. Ben je zus geworden hebben we grote zus shirt en big sis shirtjes. Op de zus shirtjes kan ook worden aangegeven wanneer je uitgerekende datum is, dan weet iedereen wanneer de baby wordt verwacht.


Sorteer op:
InStock 13.5
InStock 11.95
InStock 3.95
InStock 16.95
InStock 13.5
InStock 1
InStock 12.95
InStock 11.95
InStock 10.95
InStock 4.95
InStock 13.5
InStock 3.95
InStock 3.95
InStock 3.95
InStock 4.5
InStock 11.95
InStock 11.95
InStock 3.95
InStock 13.5
InStock 13.95
InStock 10.95
 
 Gepersonaliseerde shirts
Maak je eigen zus shirt
Levertijd 2-3 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)

 

Grote Zus shirt bedrukken


Zelf een zus shirtje ontwerpen? Wij hebben diverse leuke grote zus teksten en deze kunnen wij voor u bedrukken op het gewenste shirtje. Kies eerst een leuke zus tekst, daarna kunt u kiezen voor de maat en het kleur shirtje. De tekst kunt u laten bedrukken in de gewenste kleur. Zo maakt u een eigen zus shirtje geheel naar wens.

Cadeau grote zus


Een super leuk cadeau voor grote zus zijn onze zus shirts. De kleuren zijn geheel na wens aan te passen. De shirts "Ik ben grote zus" zijn ook leuk als Kraamkado voor de grote zus als de baby is geboren. En voor de baby hebben we ook bijpassende Geboorte shirtjes zodat jullie meteen al bij elkaar horen. Voor zowel een baby broertje als zusje hebben we leuke bijpassende geboorte shirtjes.

Ook hebben we leuke grote zus sjerps en zus armbandjes. Voeg een armbandje zus toe aan je bestelling en je hebt een super leuk cadeau zusje. Het slabbetje jullie worden oma & opa is ook erg leuk om aan de aanstaande grootouders te geven. De zussen shirtjes worden voor u gepersonaliseerd, productie dagen maandag en donderdag.