babywinkel mijnwonder logo 1

 

Zwangerschap bekend maken? 


Als je in verwachting bent wil je iedereen over de zwangerschap vertellen. Een originele zwangerschapsaankondiging is met een Grote broer shirt of Grote zus shirt. Met onze eigen ontwerpen heb je een leuk shirt waarmee je oma en opa het mooie nieuws kunt vertellen. Of op Facebook de zwangerschap bekend te maken. Zo kun je aan iedereen laten weten dat je een baby verwacht.

De zwangerschap aankondigen doe je met onze leuke broer shirt en zus shirts.


 Gepersonaliseerde shirts
 
Kies je eigen kleuren
 
Productiedagen maandag en donderdag
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)

 Shirt grote broer zwangerschaps aankondiging 

 

 

Kleine broer en zus


Voor de baby zus en broer hebben we ook leuke shirtjes en rompertjes. Maar ook leuk matchende setjes voor kleine zus/broer en grote zus/broer zoals de Wolk set of Pijl set. De broer/zus shirts zijn custom made en wij denken ook graag mee bij een eigen ontwerp. Voor een gepersonaliseerde shirt is de levertijd 2-3 dagen, bedrukkingen op dinsdag en vrijdag. Heeft u het shirtje eerder nodig kijk dan hier voor onze shirtje die al bedrukt zijn.
 


Aankondiging zwangerschap

 

Als je de zwangerschapstest hebt gedaan en weet dat je zwanger bent, dan denk je "wanneer zwangerschap bekend maken"? De meeste mensen gaan de Zwangerschap aankondigen als ze rond de 12 weken zwanger zijn. Als je het dan eindelijk wereldkundig gaat maken dan wil je de zwangerschap op een uniek manier doen. Hoe zwangerschap bekend maken? Als er al een grote broer of zus is dan is een broer shirtje en zus shirtje natuurlijk super leuk. Voor de grote neef en grote nicht hebben wij ook toffe shirtjes. En voor de aanstaande opa en oma hebben we een leuk slabbertje om te vertellen dat ze grootouders worden.

Ontwerp je eigen shirt


Bij Mijnwonder kun je je eigen grote broer of grote zus shirtje ontwerpen. Kies een kleur shirtje, je tekst en kleur bedrukking. Wil je een eigen tekst neem dan contact op, dan denken wij graag met je mee. Altijd een bijzondere zwangerschap aankondiging bij MijnWonder.