babywinkel mijnwonder logo min

 

Zwangerschap bekend maken? 

Als je in verwachting bent wil je iedereen over de zwangerschap vertellen. Een originele zwangerschapsaankondiging is met een Grote broer shirt of Grote zus shirt. Met onze eigen ontwerpen heb je een leuk shirt waarmee je oma en opa het mooie nieuws kunt vertellen. Of op Facebook de zwangerschap bekend te maken. Zo kun je aan iedereen laten weten dat je een baby verwacht. De zwangerschap aankondigen doe je met onze leuke broer shirt en zus shirts.

 Gepersonaliseerde shirts
 
Kies je eigen kleuren
 
Productiedagen maandag en donderdag
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)Shirt grote broer zwangerschaps aankondiging

 

 

Kleine broer en zus

Voor de baby zus en broer hebben we ook leuke shirtjes en rompertjes. Maar ook leuk matchende setjes voor kleine zus/broer en grote zus/broer zoals de Wolk set of Pijl set. De broer/zus shirts zijn custom made en wij denken ook graag mee bij een eigen ontwerp. Voor een gepersonaliseerde shirt is de levertijd 2-3 dagen, bedrukkingen op dinsdag en vrijdag. Heeft u het shirtje eerder nodig kijk dan hier voor onze shirtje die al bedrukt zijn.
 

Ontwerp je eigen shirt


Bij Mijnwonder kun je je eigen grote broer of grote zus shirtje ontwerpen. Kies een kleur shirtje, je tekst en kleur bedrukking. Altijd een bijzondere zwangerschap aankondiging.