mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

 Zwangerschap bekend maken? 

Een originele zwangerschapsaankondiging is met een shirt voor de Grote broer of Grote zus. Met onze eigen ontwerpen heb je een leuk shirt waarmee je aan oma en opa het mooie nieuws kunt vertellen. Of om op Facebook de zwangerschap bekend te maken. Zo kun je aan iedereen laten weten dat je een baby verwacht. 


Kleine zus en broer

Voor de baby zus en broer hebben we ook leuke shirtjes en rompertjes. Maar ook leuk matchende setjes voor kleine zus/broer en grote zus/broer zoals de Wolk set of Pijl set.

De broer/zus shirts zijn custom made en wij denken ook graag mee bij een eigen ontwerp. Voor een gepersonaliseerde shirt is de levertijd 2-3 dagen, bedrukkingen op dinsdag en vrijdag. Heeft u het shirtje eerder nodig kijk dan hier voor onze shirtje die al bedrukt zijn.

 Gepersonaliseerde shirts
 
Kies je eigen kleuren
 
  Levertijd 2/3 werkdagen (NL)
 
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)  Shirt grote broer zwangerschaps aankondiging  


Zodra je weet dat je zwanger bent wil je dit nieuws natuurlijk met iedereen delen. Voor de toekomstige oma/opa en grote broer/ zus gaat er heel veel veranderen, daarom is het leuk om dit prachtige nieuws op een leuke manier te vertellen. Als je al een kindje hebt wil je deze natuurlijk graag bij de zwangerschap betrekken, voor het eerste kind veranderd er veel bij de komst van een baby.  Je kind betrekken bij de zwangerschap bekend maken is natuurlijk extra speciaal


 Ideeën zwangerschap bekend maken: 
Leuke manier om te vertellen dat je zwanger bent, laat oma de toekomstige broer / zus bijv een schoon shirtje aan trekken, met daarop de bekendmaking. Hoe snel zullen ze het door hebben? Vergeet het mooie moment niet vast te leggen op een foto, zodat je dit nog in het zwangerschapsboek kunt plakken. 

Tijdens de het kerstdiner of met de jaarwisseling iedereen verassen met het mooie nieuws? De shirtjes kunnen ook bedrukt worden met feestelijk zilver/goud en glitter teksten


 Geboorte bekendmaking 

Wij hebben ook shirts voor de grote broer en grote zus als de baby is geboren. Het is toch heel stoer om aan iedereen bekend te maken dat je een broertje/zusje hebt gekregen. Voor het kleine broertje en zusje hebben we ook leuke bijpassende Geboorte shirts, zodat je vanaf de eerste dag een setje bent.

De shirts zijn er met vele grappige en originele teksten, zoals "ik ben straks niet meer in mijn eendje (badeend)" of "Geef mij een kus ik word grote zus".

Heeft u vragen over het bestellen van een shirtje of een eigen idee voor een leuk zwangerschapsaankondiging shirt, neem dan gerust contact op met MijnWonder.

* verzendkosten binnen NL, bekijk hier alle verzendkosten