babywinkel mijnwonder logo 1

Babymutsje


 
Een heerlijk zacht baby mutsje voor je kleine. Het mutsje houdt het hoofdje goed warm en zeg nou zelf het ziet er ook onwijs schattig uit. Wij hebben een grote collectie met newborn mutsjes die  vanaf de geboorte zijn te dragen. Ook voor de grotere baby's en peuters zijn er stoere mutsjes. En onze mutsjes zijn er in vele kleuren en met leuke tekst mutsjes, dus voor iedere baby outfit is er wel een new born mutsje. Ook een mutsje met naam kunt u bij ons bestellen in stoere of sierlijke letters. Maak zelf een persoonlijk baby mutsje voor een uniek kraamcadeau met naam.
 


Sorteer op:
InStock 4.5
InStock 8.5
InStock 19.95
InStock 4.5
InStock 19.5
InStock 8.5
InStock 4.5
InStock 4.5
InStock 8.95
InStock 14.95
InStock 8.5
InStock 5.95
InStock 4.5
InStock 9.95
InStock 3.5
InStock 4.5

Hip baby mutsje


Mutsjes voor de allerkleinsten hebben we een newborn muts of voor de grotere kinderen een peuter muts. Met de heerlijk zachte muts blijft je kleintje altijd warm bij ieder soort weer. Onze baby mutsjes zijn er in vele kleuren en daardoor goed te combineren. Een mooie baby muts roestbruin of een babymuts met pompon voor iedere stijl is er een bijpassende baby wintermuts. De babymutsen zijn heerlijk zacht katoen en hebben een goede pasvorm. 

Warm babymutsje

Een babymutsje is onmisbaar voor een baby, want zeker een newborn baby kan moeilijk op temperatuur blijven. Bij het hoofdje verliest een baby heel veel warmte en met een mutsje kan je kleine de warmte beter behouden. Zeker als je naar buiten gaat wil je dat je baby lekker warm blijft. Zeker de eerste maanden heeft je baby een mutsje nodig, maar ook in de winter kan je kleine een mutsje goed gebruiken. Onze newborn mutsjes zijn er in vele hippe kleuren en zo kun je het mutsje altijd matchen met de babykleertjes.


 

Peuter mutsje


Voor het peutertje hebben wij een leuke kind mutsjes collecties. Zoals de beanies in vele kleurtjes, een mooie stoere groene beanie of een andere eigentijdse kleur. Een beanie is een stoer mutsje voor je zoontje. De leuke muts en sjaal kind in het roze of de beige wintermuts set is een heerlijke warme winterset voor het kleine dametje.