babywinkel mijnwonder logo 1

 
Wagenspanner houten kralen

Een wagen spanner is leuk als kinderwagen speelgoed en kan afgestemd worden op de kinderwagen kleuren  Onze leuke houten wagenspanners zijn te gebruiken als maxi cosi wagenspanner of voor de kinderwagen. Hiervoor kunt u kiezen uit twee bevestigings mogelijkheden, de wagenspanner clips of wagenspanner ringen. Je kleintje kan tijdens het wandelen heerlijk wegdromen van het geluid van het belletje of door te kijken na het gewieg van het kinderwagenkoord. Stem de kleuren houten kralen af of de bekleding van de kinderwagen en je loopt helemaal in stijl. De wagenspanner kralen zijn er in verschillende kleuren en formaten.
 
 

Sorteer op:
 
Wagenspanner dieren


 
InStock
15.50

Muziekdoosje konijn


 
InStock
17.95

Speelboog baby


 
InStock
27.50

Trilfiguur lieveheersbeestje


 
InStock
5.95

Panda speelkubus


 
InStock
18.50

Speelgoed hanger Vlinder


 
InStock
7.50

Wagenspanner Eenhoorn


 
InStock
19.50

Wagenspanner Auto


 
InStock
20.95

Wagenspanner  Beertje


 
InStock
19.50

Wagenspanner voetbal hanger


 
InStock
19.50

Wagenspanner Voetbal


 
InStock
19.50

Wagenspanner Licht blauw Ster


 
InStock
19.50

Wagenspanner Panda zwart wit


 
InStock
19.50

Wagenspanner speel wolkje


 
InStock
19.50

Wagenspanner kralen wolken


 
InStock
19.50

Kinderwagen hanger Bij


 
InStock
13.95

 

Wagenspanner maken


Zelf een wagenspanner maken helemaal in je eigen stijl, dat kan bij MijnWonder. De populaire wagenspanner panda of liever de eenhoorn wagenspanner is leuk kinderwagen speelgoed en ook erg leuk kraamkadootje. Maar ook de stoere wagenspanner auto of wagenspanner voetbal zijn leuk als jongens babyspeelgoed. Voor de meisjes hebben we een schattige strik wagenspanner en een wagenspanner wolkje. Een kinderwagen spanner is het ideale kraamkado om te geven.

Wij hebben een collectie wagenspanners zelf gemaakt, hiervan zijn de kleuren aan te passen. Natuurlijk kunnen wij ook meedenken in uw eigen ontwerp. Neem hiervoor gerust contact op.