babywinkel mijnwonder logo 1

Wagenspanner houten kralen


Leuk kinderwagen speelgoed is de wagen spanner. Laat een wagenspanner maken afgestemd op de kinderwagen kleuren  De houten wagenspanners zijn te gebruiken als maxi cosi wagenspanner of voor de kinderwagen. Kies uit twee bevestigings mogelijkheden, de wagenspanner clips of wagenspanner ringen. Je kleine kan tijdens het wandelen heerlijk wegdromen van het geluid van het belletje of door te kijken na het kinderwagenkoord. Stem de houten kralen af de bekleding van de kinderwagen. De wagenspanner kralen zijn er in verschillende kleuren en formaten.
 
 

Sorteer op:
 
InStock 19.5
InStock 18.5
InStock 32.5
InStock 17.95
InStock 15.5
InStock 13.95
InStock 20.95
InStock 19.5
InStock 19.5
 

Wagenspanner maken


Zelf een wagenspanner maken helemaal in je eigen stijl, dat kan bij MijnWonder. De populaire wagenspanner panda of liever de eenhoorn wagenspanner is leuk kinderwagen speelgoed en ook erg leuk kraamkadootje. Maar ook de stoere wagenspanner auto of wagenspanner voetbal zijn leuk als jongens babyspeelgoed. Voor de meisjes hebben we een schattige strik wagenspanner en een wagenspanner wolkje. Een kinderwagen spanner is het ideale kraamkado om te geven. Maak een speenkoord die past bij de wagenspanner voor een compleet kraamcadeau pakket.

Wij hebben een collectie wagenspanners zelf gemaakt, hiervan zijn de kleuren aan te passen. Een wagenspanner in je eigen ontwerp? Neem hiervoor gerust contact op.