babywinkel mijnwonder logo 1

 

Wagenspanner houten kralen


Leuk kinderwagen speelgoed is de wagen spanner. Laat een wagenspanner maken afgestemd op de kinderwagen kleuren  De houten wagenspanners zijn te gebruiken als maxi cosi wagenspanner of voor de kinderwagen. Kies uit twee bevestigings mogelijkheden, de wagenspanner clips of wagenspanner ringen. Je kleine kan tijdens het wandelen heerlijk wegdromen van het geluid van het belletje of door te kijken na het kinderwagenkoord. Stem de houten kralen af de bekleding van de kinderwagen. De wagenspanner kralen zijn er in verschillende kleuren en formaten.
 
 

Sorteer op:
 
Wagenspanner dieren


 
InStock
15.50

Muziekdoosje konijn


 
InStock
17.95

Speelboog baby


 
InStock
27.50

Trilfiguur lieveheersbeestje


 
InStock
5.95

Panda speelkubus


 
InStock
18.50

Speelgoed hanger Vlinder


 
InStock
7.50

Wagenspanner Eenhoorn


 
InStock
19.50

Wagenspanner Auto


 
InStock
20.95

Wagenspanner  Beertje


 
InStock
19.50

Wagenspanner voetbal hanger


 
InStock
19.50

Wagenspanner Voetbal


 
InStock
19.50

Wagenspanner Licht blauw Ster


 
InStock
19.50

Wagenspanner Panda zwart wit


 
InStock
19.50

Wagenspanner speel wolkje


 
InStock
19.50

Wagenspanner kralen wolken


 
InStock
19.50

Kinderwagen hanger Bij


 
InStock
13.95

 

Wagenspanner maken


Zelf een wagenspanner maken helemaal in je eigen stijl, dat kan bij MijnWonder. De populaire wagenspanner panda of liever de eenhoorn wagenspanner is leuk kinderwagen speelgoed en ook erg leuk kraamkadootje. Maar ook de stoere wagenspanner auto of wagenspanner voetbal zijn leuk als jongens babyspeelgoed. Voor de meisjes hebben we een schattige strik wagenspanner en een wagenspanner wolkje. Een kinderwagen spanner is het ideale kraamkado om te geven. Maak een speenkoord die past bij de wagenspanner voor een compleet kraamcadeau pakket.

Wij hebben een collectie wagenspanners zelf gemaakt, hiervan zijn de kleuren aan te passen. Een wagenspanner in je eigen ontwerp? Neem hiervoor gerust contact op.