babywinkel mijnwonder logo 1

Retouren en Annuleren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien de levering uit meerdere producten bestaat en daarvan producten niet retour komen zullen de verzendkosten van de order niet worden gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan MijnWonder geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijnwonder.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgezonderd gepersonaliseerde producten 
Producten met naam/ geboortedatum/ geboortekaartje die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wilt u de bestelling retourneren dan dient u altijd eerst contact opnemen.
De bestelling kunt u dan terug sturen in onbeschadigde staat en degelijke verpakking (envelop of doos) aan:

Retour adres:
MijnWonder
Waterhoenstraat 29
6921WX Duiven