Retour voorwaarden:

Wij kunnen het retour alleen verwerken als u de ordergegevens meestuurd. Voor het retour heeft u 14 dagen de tijd. Als klant bent u verantwoordelijk voor het retour dus bewaar uw verzendbewijs. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. 

Artikelen moeten in originele staat en ongebruikt retour worden gezonden. Het product en de verpakking dienen onbeschadigd te zijn, zodat het als nieuw weer aangeboden kan worden. Wij accepteren geen ongedragen, gebruikte retourzendingen en zonder labels/verpakking.
 
Het ontvangen product(en) kunt u beoordelen zonder het product te beschadigen of verpakking te verbreken. Als consument bent u aansprakelijk voor waardevermindering, door het product te gebruiken dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Welk bedrag terug betaald?

Indien het retour voldoet aan de retourvoorwaarden zal het aankoopwaarde van de bestelling worden terug betaald. De terugbetaling vind plaats binnen uiterlijk 14 dagen na het ontvangen van het retour. De wijze van terugbetaling zal via dezelfde betaalmethode zijn als gebruikt bij de bestelling. 

Ruilen

Een product ontvangen, maar wenst u toch liever een ander artikel, maat of kleur? Omruilen is bij ons geen probleem. Neem vooraf met ons contact op via info@mijnwonder.nl voor het verzoek tot omruilen. De kosten voor verzending zijn voor uw eigen rekening.