babywinkel mijnwonder logo min

Babyspeelgoed 


Bij MijnWonder kunt u terecht voor leuk babyspeelgoed. Wij hebben duurzaam houten babyspeelgoed, zoals een Rammelaar, houten Wagenspanner, mobiel en knuffelkoord. Met onze silicone Bijtringen (BPA vrij) kan het kleintje de pijn van doorkomende tandjes verzachten. Bij de keuze van onze babyspeeltjes kozen wij voor duurzame materialen en zachte kleuren. De hippe babyspeelgoed past bij alle stijlen kinderkamers. Ons baby speelgoed is er vanaf 0 maanden.

   
 

  

 

Baby speelgoed Eenhoorn tot Voetbal

Ben je fan van Eenhoorns, Voetbal, Panda beren of Auto's en nog meer, dan hebben wij hele leuke baby speelgoed. Verder hebben we ook hele lieve slinger aap knuffel met naam en zonder naam. Het apen knuffeltje is er in het mint groen, licht blauw en roze. Een heel leuk kraamcadeu met naam om te geven. Onze baby artikelen zijn verkrijgbaar in vele trend kleuren en zijn nog leuker om te laten personaliseren. Zo geef je echt een persoonlijk kraamcadeau. Bij ons vind je leuke babyartikelen vanaf een klein prijsje voor bijvoorbeeld in een Kraammand.
 

Zacht speelgoed

Voor de allerkleinste is zacht speelgoed het fijnste om mee te spelen. Hiermee kunnen ze zich niet zomaar bezeren. Dit speelgoed is speciaal voor baby's ontwikkeld en prikkeld ook de zintuigen. Zoals de leuke zachte boxkubus met pastel tinten en diertjes er op. We hebben ook leuke knuffels de vrolijke pinguin knuffel of de eenhoorn knuffel. De knuffeldoekjes zijn bij de allerkleinste vaak favoriet omdat ze hier makkelijk mee kunnen knuffelen.