babywinkel mijnwonder logo min
 
 

Boxkleden


Onze boxkleden zijn er in vele kleuren en prints. Een heerlijk zachte boxkleed om in de baby box te kunnen spelen en te liggen. Het boxkleed is ook ideaal als speelkleed voor de baby. De Meyco boxkleden zijn prachtig afgewerkt. Zo hebben we prachtige uni boxkleden in de kleur roestbruin boxkleed en een mooie luipaardprint groene boxkleed, maar natuurlijk nog veel meer.

Sorteer op:
 
Boxkleed roestbruin


 
InStock
19.95

Panda speelkubus


 
InStock
18.50

Boxkleed grijs


 
InStock
19.95

Boxkleed Stone green


 
InStock
42.95

Boxkleed Zand


 
InStock
42.95

Boxkleed Roze


 
InStock
42.95

Boxkleed Panter


 
InStock
39.95

Boxkleed zwaan Roze


 
InStock
€ 51.95 nu € 25.95

Boxkleed okergeel luipaard


 
InStock
19.95

Baby speelkleed uil


 
InStock
34.95

 

 

Dik boxkleed

Onze boxkleden zijn stevig maar toch zacht om op te liggen. Je kleintje zakt er niet in weg. Als je het boxkleed toch nog te dun vindt, kan je er een boxmatras onder leggen. Zo ligt je baby nog comfortabeler in de box. Bij MijnWonder kun je boxkleden kopen in vele kleuren, prints en maten. Altijd een passend boxkleed voor je interieur of baby thema.

Boxkleed wassen

Een boxkleed heeft een vulling en kan in de wasmachine samen klonteren. Bij het wassen van het boxkleed, is het belangrijk om het daarna in de droger te drogen. Bij het drogen aan de waslijn kan de boxkleedvulling verzakken en/of klonteren vanwege de zwaartekracht. Met tennisballen in de droger kan dit voorkomen worden, doordat de tennisballen in de droger tijdens het droogproces herhaaldelijk op de vulling slaan.