babywinkel mijnwonder logo 1

 

Boxkleden


Met een boxkleed zorg je dat de baby op een zacht kleed kan spelen en liggen in de box. Onze boxkleden zijn er in vele kleuren en prints. Een heerlijk zachte boxkleed om in de baby box te kunnen spelen en te liggen. Het boxkleed is ook ideaal als speelkleed voor de baby. De Meyco boxkleden zijn prachtig afgewerkt. Zo hebben we prachtige uni boxkleden in de kleur roestbruin boxkleed en een mooie luipaardprint groene boxkleed, maar natuurlijk nog veel meer. Wij hebben boxkleden in verschillende kleuren, prints en materialen.
 

Sorteer op:
 
InStock 25.95
InStock 24.95
InStock 42.95
InStock 49.95
InStock 49.95
InStock 44.95
InStock 49.95
InStock 42.95
InStock 19.95
InStock 24.95
InStock 27.5
InStock 37.5
InStock 18.5
InStock 49.95
InStock 24.95
InStock 19.95
InStock 39.95
 

 

 Dik boxkleed 


Onze boxkleden zijn stevig maar toch zacht om op te liggen. Je kleintje zakt er niet in weg. Als je het boxkleed toch nog te dun vindt, kan je er een boxmatras onder leggen. Zo ligt je baby nog comfortabeler in de box. Bij MijnWonder kun je boxkleden kopen in vele kleuren, prints en maten. Altijd een passend boxkleed voor je interieur of baby thema. 

Afmeting boxkleed

De boxkleden zijn in meerdere maten verkrijgbaar of je nu een rond boxkleed of een boxkleed 75x95 zoekt. Meet de binnenmaat van de box op om te zien welke maat je nodig hebt. Een boxkleed mag iets groter zijn dan de binnenmaat, zodat er een opstaand randje ontstaat en je baby zich minder snel kan bezeren aan de rand. Bij al onze boxkleden staat de maat van het boxkleed aangegeven. In de collectie van Meyco vindt u altijd een passend boxkleed.Speelkleed

Een box is een fijne speelplek voor je kleintje maar hoeft niet helemaal vol te liggen met speelgoed of knuffels. In de box kan je kleintje namelijk leren rollen/ omdraaien en dan heeft hij alle ruimte nodig. Ook kan een baby overprikkeld raken door te veel speelgoed. Ook zijn er mooie speelkleden voor baby's in verschillende soorten en maten. Soms past een speelkleed perfect in een box, maar ze zijn uiteraard ook geschikt om je kleine op de grond te laten spelen. Een speelkleed heeft meestal een speelboog met verschillende speeltjes en activiteiten. De kleuren, geluiden, spiegeltjes en muziekjes prikkelen de zintuigen van je baby. Een baby speelkleed is makkelijk in te klappen en kun je dus goed opbergen en meenemen. 

Boxkleed wassen


 
Een boxkleed heeft een vulling en kan in de wasmachine samen klonteren. Bij het wassen van het boxkleed, is het belangrijk om het daarna in de droger te drogen. Bij het drogen aan de waslijn kan de boxkleedvulling verzakken en/of klonteren vanwege de zwaartekracht. Met tennisballen in de droger kan dit voorkomen worden, doordat de tennisballen in de droger tijdens het droogproces herhaaldelijk op de vulling slaan.