babywinkel mijnwonder logo 1

Kruikzakken

Met een babykruik zorg je dat het baby bedje lekker warm is en je kleine geen warmte verliest. Een kruikenzak houdt de kruik langer warm en zo ook het ledikant. De baby kruikenzakken zijn er in vele kleuren en prints, zo is er altijd wel een passende kruikenzak voor de babykamer. Zo hebben een leuke panterprint kruikenzak of een veren kruikzak, maar ook kruikenzakken in uni kleuren zoals een roestbruine kruikzak en de groene kruikzak. Bekijk alle kruiken zakken hier.

Sorteer op:
 
InStock 7.5
InStock 9.95
InStock 7.95
InStock 7.95
InStock 7.95
InStock 7.95
InStock 7.5
InStock 7.5
InStock 7.5
InStock 7.5
 

Baby kruik


Met een kruikzak blijft de warmte in de baby kruik. De kruik leg je in het bedje om deze vooraf op te warmen of naast je kleintje zodat de baby lekker warm blijft. Een pasgeboren baby heeft nog veel moeite om zichzelf goed warm te houden en een kruik kan hierbij helpen. Als het bedje lekker verwarmt is zal de baby sneller kunnen inslapen. De kruikenzakken zorgen dat de kruik tot uren warm blijft en je kleintje zich niet aan de kruik kan verbranden. Met een bijpassend babydekentje, ledikantlaken of hoeslaken heb je altijd een mooi opgemaakt baby bedje.

De kruikenzak is geschikt voor een ronde metalen kruik. Met de koordjes is de baby kruikenzak makkelijk te openen en af te sluiten.