babywinkel mijnwonder logo 1

Kruikzakken

Met een babykruik zorg je dat het baby bedje lekker warm is en je kleine geen warmte verliest. Een kruikenzak houdt de baby kruik langer warm en zo ook het ledikant bedje. De baby kruikenzakken zijn er in vele kleuren en prints. Wij hebben altijd wel een passende kruikenzak bij de babykamer. Een leuke panterprint kruikenzak of een veren kruikzak. Ook kruikenzakken in uni kleuren zoals een roestbruine kruikzak en de groene kruikzak.

Bekijk alle kruiken zakken hier.

Sorteer op:
 
InStock 6.5
InStock 6.5
InStock 9.95
InStock 7.95
InStock 7.95
InStock 7.95
InStock 7.95
InStock 6.5
InStock 6.5
InStock 6.5
 

Baby kruik


Met een kruikzak blijft de warmte in de baby kruik. Leg de kruik je in het babybedje om deze vooraf op te warmen of naast je kleintje zodat de baby op temperatuur blijft. Een pasgeboren baby kan zichzelf niet goed warm houden en een kruik kan hierbij helpen. Als het baby bedje lekker verwarmt is zal de baby sneller kunnen slapen. De kruikenzakken zorgen dat de kruik nog uren warm blijft en je kleintje zich niet aan de kruik kan verbranden. Bij de kruikenzak hebben we een bijpassend babydekentje, ledikantlaken of hoeslaken. Voor een mooi opgemaakt baby bedje hebben we een grote collectie.

De kruikenzak is geschikt voor een ronde metalen kruik. Met de koordjes is de baby kruikenzak makkelijk te openen en af te sluiten.