babywinkel mijnwonder logo 1

Babyspeelgoed tot baby knuffels


Vanaf een maand of 3 zal de baby steeds meer aandacht krijgen voor baby speeltjes. Zacht baby speelgoed of een speelgoedje voor in de box met geluid, je kleintje zal er graag mee spelen. Met het spelen met baby toys worden de zintuigen van de baby gestimuleerd. Nieuwe vormen, structuren, kleuren en geluiden zal de baby gaan ontdekken.

Bekijk collectie Baby speeltjes >>
 
 

   
  

Geslacht
Leeftijd
Sorteer op:
InStock 12.95
InStock 3.95
InStock 17.95
InStock 7.95
InStock 6.95
InStock 32.5
InStock 27.95
InStock 12.5
InStock 5.95
InStock 7.95
InStock 19.95
InStock 28.5
InStock 4.95
InStock 4.95
InStock 20.95
InStock 22.95
InStock 9.95
InStock 11.5
InStock 6.95
InStock 7.95

Leerzaam speelgoed


 

Van spelen kan je kleintje heel veel leren. Het ontdekken van kleuren, vormen, texturen en geluiden begint al heel vroeg. Voor de kleinste baby's is zacht speelgoed het fijnste zo dat ze lekker kunnen grijpen en sabbelen. Voor de kleine peuters hebben wij mooi houten speelgoed om te stapelen of te puzzelen. Je peuter oefent nu de fijne moteriek en krijgt meer inzicht in het bouwen en puzzelen.

Veilig babyspeelgoed


Bij de keuze van babyspeelgoed is het belangrijk om veilig speelgoed te kiezen en het kleintje moet het makkelijk kunnen vasthouden. Ook speelgoed dat tegen een stootje kan en makkelijk is schoon te maken is belangrijk. Veel baby´s stoppen speelgoed in hun mond zodra de eerste melktandjes komen, hiervoor hebben wij leuke bijtringen. Ons speelgoed voor de baby is er in zachte kleuren roze, mint groen en blauw, maar ook andere kleuren. Het favorieten knuffelaapje is voor de baby heerlijk om mee te knuffelen. En al het leuke speelgoed neem je mee in een kinderkoffertje. En met een zacht speendoekje droomt je kleintje gauw weg.