babywinkel mijnwonder logo 1

Baby in bad


 
Van een heerlijk badje wordt je kleintje lekker rozig en kan daarna lekker fris het bedje in. Lekker badderen vindt de baby dan ook erg fijn. Wij hebben alles voor het baby badje tijd. Van Aankleedkussenhoezen, hydrofiele luiers en washandjes, badcapes en super leuk bad speelgoed. De leukste babyspullen van oa. Meyco en Funnies met mooie printjes en frisse kleuren.
 


Sorteer op:
InStock 11.95
InStock 18.5
InStock 9.95
InStock 17.95
InStock 9.95
InStock 9.95
InStock 3.95
InStock 3.95
InStock 3.5
InStock 18.5
InStock 20.95
InStock 1.5
InStock 9.95
InStock 12.95
InStock 11.95
InStock 11.95
InStock 25.95
InStock 25.95
InStock 13.95
InStock 13.95
InStock 13.95
InStock 9.95
InStock 32.5

Zachte badcape tot aankleedkussen


Als je baby uit bad moet vinden ze dat meestal niet zo fijn, omdat ze het snel koud krijgen. Belangrijk is om dan baby snel af te drogen in een warme badcape is dan erg fijn. Onze super zachte badcapes zijn gemaakt van 100% badstof. De baby badcape is er in meerdere kleuren en ook met leuke teksten. Zoals de badcape Boef, girafjungle print of een panter print badcape. De grote wikkeldoek is ideaal om je je kleintje volledig in te pakken. De badstof cape neemt vocht snel op en droogt je baby snel af. Aan de badcape zit een lus zodat je hem makkelijk kunt ophangen. Alles voor een baby spa aan huis.

Badspeelgoed baby


Lekker spetteren in bad en spelen met het leuke badspeelgoed. Maak mooie bubbels met de bubbelmaker en speel lekker met het schuim. Met de water fontein maak je de leukste muziekjes, vang de vissen met het hengelspel en een badboekje is ook leuk om mee te spelen in bad. Met onze badspeeltjes heb je zeker waterpret.

Voor het spelen in het badje hebben we leuke speelringen. De siliconen bijtringen kunnen mee in het badje en de baby kan er heerlijk mee spetteren. Een baby stopt graag dingen in het mondje en zeker als de eerste tandjes gaan doorkomen, met een bijtring kan dat gewoon. Voor de jongens hebben we een bijtring auto en voor de baby meisjes een eenhoorn bijtring. De populaire bijtring giraf hebben we in meerdere kleuren en ook de olifant bijtring.