babywinkel mijnwonder logo 1

Bestellen


Na u bestelling ontvang u van ons een bevestiging e-mail met daarin een factuur. Op de factuur staan de betaalgegevens, uw bestelling, afleveradres en het totaal bedrag vermeld. Wij nemen de bestelling dan voor u in behandeling.
 

Onze Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro’s en incl 21% BTW . De bedragen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.
 

Producten van Kleine-Wondertjes
De producten worden zorgvuldig geselecteerd  op design, kwaliteit en veiligheid. Ook de customer made producten worden zorgvuldig en volgens de veiligheidsnormen gemaakt. Productbeschrijving en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.


Diensten
Onze diensten worden uitgevoerd op basis van een vooraf vastgesteld bedrag incl. 21% BTW. Betalingen dienen na uitvoeren van de dienst direct te worden voldaan, tenzij anders overeengekomen. Het uitvoeren van gipsbuik laten zetten is geheel op eigen risico

Betalingstermijn
In de webshop bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail betaald te zijn. Is de betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling en vervalt daarmee ook het recht op de eventuele aanbieding prijs.
 
Afhalen van de artikelen is in overleg mogelijk. Voor afhalen geldt tevens een termijn van 7 dagen, tenzij anders overeen gekomen. In overleg kan overeengekomen worden dat het bedrag contant wordt voldaan bij afhalen. U kunt bij ons niet pinnen en dient het geld contant te voldoen, of per bank over te maken.
 

Levering
Wij nemen uw bestelling binnen 2 werkdagen in behandeling. Als de betaling is ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. De handgemaakte of gepersonalisserde artikelen hebben een langere levertijd. Wanneer de bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons bericht. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht. Indien de bestelling als pakket is verzonden dan voorzien wij u van track&trace-code, zodat u het pakket online kunt volgen.

Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij de vervoerder. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. Kleine-Wondertjes is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer.
 

Verzendkosten
Kleine-Wondertjes probeert de verzendkosten zo goedkoop mogelijk te houden voor u als klant. Wij berekenen dan ook geen orderkosten, maar alleen de daadwerkelijke verzendkosten.

Voor het verzenden van onze bestellingen werken wij ook circulair, doosjes en verzendmateriaal doen wij indien mogelijk hergebruiken. Zo werken wij mee aan een duurzame wereld.


Brievenbus post:      €1,95
Brievenpost paketje:  €3,95
Pakketpost:           €6,95
 

Ruilen
Mocht u niet tevreden zijn met de ontvangen artikel(en), dan is het mogelijk dat u deze op eigen kosten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour zendt. Neem hierover wel vooraf contact met ons op via email: 
info@mijnwonder.nl
 
Het artikel dient in dezelfde staat te zijn als waarin we het artikel hebben verzonden. Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.
Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.


Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden
- De speenketting diend niet als speelgoed
- Alleen onder toezicht gebruiken
- Niet in bed/wiegje gebruiken
- Niet op de kralen laten kauwen.
www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.
  
Privacy
Alle adresinformatie en persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden worden verkocht. 
 

Copyright
De inhoud van deze website, inclusief teksten en foto`s, zijn eigendom van Kleine-Wondertjes en mag niet zonder onze toestemming gebruikt worden.
  

Wijzigingen
Kleine-Wondertjes behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de website www.mijnwonder.nl tussentijds te wijzigen.