babywinkel mijnwonder logo 1

Babyuitzet musthave 


 
Onze babyverzorgins spullen zijn gemaakt van is super zacht textiel speciaal voor het baby huidje en in hippe kleurtjes. Wij hebben alle verzorgingspullen voor de baby uitzet. Voor het aankleden, wassen eten tot naar bed gaan. Bekijk hier alle baby spullen in de mooie prints en kleurtjes volgens de laatste trends.

 
 

 
 


Slabber of lakentje met naam


 
De grappige slabbetjes met tekst als "kleine fijnproever" of "can i order diner" zijn wel heel leuk om te geven als kraamkadootje. En van slabbetjes met naam of grappige teksten kun je nooit genoeg hebben voor de kleine knoeikampioen.

Bij mijnwonder maken we ook hele leuke wieg lakentjes met naam of een tekst. Het baby lakentje past in de wieg maar is ook handig in de kinderwagen. We hebben ook lakentje met tekst als "hier slaapt bedman" of voor de baby meisjes "kleine schone slaapster". Liever een lakentje met eigen tekst? Ook dat is mogelijk bij MijnWonder.

Geboorte pakket

Bekijk ook onze geboorte sets, zoals de 100% Lief kraamkado's of voor baby jongens de 100% stoer geboortekado's. Maar ook de kraampakketen voor de kleine Babe, Hunk of Boef zijn echt zo ontzettend leuk om te geven/ krijgen als kraam cadeau. De geboorte sets bestaan uit newborn mutjes, slabbetje, badcapes, baby rompers en ook de leuke slinger aapjes met naam.
 

Babytextiel


 
Van baby kleding tot kraam kado's met naam. De baby shirtje met naam zijn erg populair en al vanaf de geboorte te dragen, wij leveren de babyshirtjes in roze, blauw en wit. Het geboorte shirtje bedrukken met eigen tekst of de naam het kan allemaal. De bijpassende newborn babymutsjes met naam maken de geboorte set compleet.

Sorteer op:
 
InStock 14.95
InStock 15.5
InStock 14.5
InStock 19.95
InStock 3.95
InStock 3.5
InStock 18.95