babywinkel mijnwonder logo 1

 

Speelkleed baby

De babygym is ideaal voor je kleintje om lekker te spelen en te ontdekken. Aan de speelboog van de babygym hangen leuke babyspeeltjes die de zintuigen van je kleine zullen prikkelen. De speelkleden zijn fijn om op te spelen, liggen en ook slapen. Je vouwt een speelmat eenvoudig in elkaar en neemt het mee.


Sorteer op:
 
InStock 37.5
InStock 18.5
InStock 32.5
InStock 11.95
InStock 66.95
 

Babygym

 

Een baby speelmat om lekker op te liggen, spelen en rollen. Voor de kleinste baby's is een speelkleed een fijne plek om lekker te liggen en de speelbogen te bewonderen. Je kleintje gaat daarna proberen de speeltjes te pakken en er mee spelen. Da baby kan veilig rollen op het speelkeed en ook buik liggen oefenen gaat goed op de speelmat. 

De speelkleden zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een leuk inklapbaar speelkleed die je makkelijk mee kunt nemen als je op pad gaat. Een babygym met een spiegel of een speelmat met een kussen voor buikligging we hebben vele varianten. Een baby speelkleed met afneembare speeltjes zoals de zeedieren speelkleed met ook een watermat is voor je baby leuk om mee te spelen. Leg het speelkleed op de grond of in de box voor een fijne speelplek voor je baby.