babywinkel mijnwonder logo 1

Kinderwagen speelgoed 


De baby wil graag ontdekken en spelen ook onderweg. Voor de kinderwagen accessoires hebben wij leuke wagenspanners, hanger kinderwagen of een wagen rammelaar. Ook een buggyboekje is fijn om mee te spelen in de kinderwagen. Ons kinderwagen speelgoed stimuleerd de zintuigen en zorgt dat je baby ook onderweg kan spelen. Veel wandelwagen speelgoed is ook te gebruiken in de box of bijvoorbeeld het wipstoeltje.
 


Sorteer op:
InStock 6.5
InStock 18.5
InStock 5.95
InStock 6.95
InStock 11.95
InStock 32.5
InStock 7.95
InStock 9.5
InStock 19.95
InStock 5.95
InStock 9.5
InStock 14.95
InStock 17.95
InStock 19.5
InStock 7.95
InStock 7.95
InStock 20.95

Speelgoed Kinderwagen 


Tijdens de wandeling met een kinderwagen valt er genoeg te zien en ontdekken. Kleine baby's kunnen echter niet zo ver om hun heen kijken. Zodra ze groter worden groeit de speel en ontdek behoefte. Voor wandelwagen speeltjes hebben wij een grote collectie. Zo zijn er leuke activiteiten knuffels in de vorm van oa. een leeuw, olifant en schildpad. Deze vrolijke muziek knuffels bieden veel speel mogelijkheden

Met een buggy boekje kan je kleintje lekker freubelen en ontdekken. De speelboog maak je vast aan de kinderwagen zodat je baby kan grijpen naar de verschillende speeltjes. 
 

Maxi cosi speeltje 


De maxi cosi is naast een autostoeltje ook handig als kinderwagen. Spelen in de auto kan met de vrolijke maxi cosi speelgoed. Van een baby spiraal tot een wagenspanner. Ook een trilfiguur giraf, aap of olifant zijn leuk speelgoed voor de autostoel. 

Van zacht speelgoed, Muziekdoosje tot bijtspeelgoed bij MijnWonder is er een ruime collectie met kinderwagen speeltjes.