babywinkel mijnwonder logo 1

Klamboe babykamer


Een klamboe baby is een speciaal klamboe voor het babybedje. Met een klamboe creer je een fijn plekje voor de baby waar de baby een geborgen gevoel heeft. In de zomer voorkom je dat muggen en vliegen de baby storen in de slaap. De klamboe bevestig je eenvoudig aan het plafond. Een hemeltje is niet alleen handig maar ook een echte eyecatcher in de babykamer. De klamboes zijn er in vele kleuren zoals de mooie lilac klamboe of een stoere okergele klamboe. De Meyco klamboe is een mooie aanvulling in je babykamertje.
 


Sorteer op:
 
InStock 44.95
InStock 40.95
InStock 36.5
InStock 36.5
InStock 37.95
InStock 37.95
 

Klamboe baby


Een baby hemltje passend in de kleuren van je babykamertje geeft de babykamer extra kleur en sfeer. Naast dat een klamboe erg handig is, staat deze ook nog eens heel mooi in het babykamertje. Je baby heeft een geborgen gevoel met een klamboe boven het bedje. Zo creer je een warme plek in de babykamer. De klamboe is een echte blikvanger. Ook kun je een babyklamboe gebruiken in de kinderkamer boven het eenpersoonsbed of als speelplek. Bij de klamboe hebben wij bijpassende babydekens, aankleedkussenhoezen en meer zodat je een complete babykamer stijl kunt maken.

Muggennet babykamer


Voorkom dat je baby wordt geprikt door insecten met een baby klamboe. Met een baby muggennet zorg je dat ongedierte uit de buurt van je slapende baby blijven. Een klamboe hang je eenvoudig op met de lus van de klamboe aan het plafond. Door het punt dakje avn de klamboe is de bovenkant afgesloten en kunnen er geen beestjes van bovenaf je kleintje bereiken. Een klamboe is ook leuk als klamboe kinderkamer.