babywinkel mijnwonder logo 1

Babyslofjes


Bij Mijnwonder vindt u een collectie met slofjes en leren babysloffen. De slofjes hebben een goede pasvorm en zijn er in vele kleuren en prints. Slofjes zijn ideaal voor het warm houden van de babyvoetjes. Ook voor het leren lopen en kruipen zijn baby slofjes onmisbaar. Onze slofjes zijn er voor jongen en meisjes. De populaire mama slofjes zijn een leuk geboortecadeautje. Bekijk hier alle baby sloffen van oa. Baby Dutch en meer.
 

Sorteer op:
 
InStock 3.95
InStock 22.5
InStock 4.95
InStock 8.95
InStock 17.5
InStock 5.95
InStock 8.95
InStock 14.95
InStock 23.5
InStock 25.95
InStock 4.95
InStock 4.95
InStock 4.95
InStock 4.95
InStock 23.5
InStock 7.5
InStock 23.5
InStock 4.5
 

 

Leren babysloffen


 

De babyslofjes houden de voetjes van je baby lekker warm. Baby sloffen zitten comfortabel en zijn makkelijk aan te trekken. De slofjes zijn er in hippe kleuren en maken de outfit van jouw kleintje helemaal af. Leren slofjes zijn erg soepel, waardoor je kleine vrijer kan bewegen en om de eerste stapjes mee te zetten. De hippe luipaard slofjes staan leuk onder een jurkje of de stoere stone green sloffen voor bij een  spijkerbroekje. Er is altijd wel een babyslofje of de baby outfit mee af te stijlen. Zet je eerste stapjes met een mooi babyslofje.

Zachte slofjes

Een katoenen babyslofje kan je kleintje al vanaf de geboorte dragen. De zachte slofjes houden de voetjes van je kleintje lekker warm. Met de baby sloffen kan je baby lekker in de box liggen. Er zijn stoere camouflage sloffen of zacht roze sloffen. Met de mooie gebreide slofjes groen of roze heeft je kleintje genoeg keuze. Voor alle babykleertjes zijn er leuke bijpassende slofjes.

Baby schoenmaat

Om te bepalen welke schoenmaat je baby heeft meet je het voetje van je kindje op. Het opmeten van het babyvoetje doe je met een liniaal of rolmaat van het hieltje tot uitgestrekte grote teen. Tel bij hierbij ongeveer 0,5 tot 1 cm bij op en je hebt de juiste babymaat. Het  baby slofje moet iets groter zijn dan de werkelijke voetmaat, zodat de babyvoetjes de ruimte hebben om te groeien. Laat je baby nooit te strakke babyschoentjes of slofjes dragen!
 

Maattabel                

Maat     

Maat cm     

Leeftijd  

Schoenmaat 17  

XS

10.5 CM

3-6 mnd

Schoenmaat 18

S

11.5 CM

6-12 mnd

Schoenmaat 19

M

12.5 Cm

10-14 mnd

Schoenmaat 20

L

13.5 CM

12-20 mnd

 

Baby dutch slofjes


 

Baby Dutch is een Nederlands merk met leren babyslofjes opgericht in 2007. Het belang van het dragen van goede leren babyslofjes is het uitagngspunt voor de ontwerpen. De collectie van Baby Dutch heeft effen leren babyschoentjes en slofjes met print en is verkrijgbaar in de maten 17 tot 20.