babywinkel mijnwonder logo 1


 

Bijtringen


De bijtring kan verkoeling geven en is veilig om mee te spelen. Wij hebben vele soorten bijtringen zoals een Olifant bijtringWolk en Giraf bijtring. Voor de jongens baby`s zijn er stoere bijtringen zoals een honden bijtring en een auto bijtringen. voor de meiden zijn er hello kitty bijtringen en leuke Flamingo bijtring, Eenhoorn Bijtring. Onze siliconen bijtringen zijn ideaal bij het doorkomen van de eerste tandjes.

Zodra de eerste tandjes doorkomen gaat het tandvlees pijn doen en een bijtring geeft verkoeling. De baby kan gerust op de ring bijten. 
 

Sorteer op:
InStock 3.95
InStock 9.95
InStock 22.95
InStock 6.95
InStock 4.95
InStock 4.95
InStock 8.5
InStock 6.95
InStock 4.95
InStock 6.95
InStock 9.95
InStock 5.95
InStock 6.95
InStock 3.95
InStock 7.95
InStock 11.5
InStock 3.95
InStock 3.95
InStock 6.5
InStock 5.95Silicone bijtring


Met een Silicone bijtring heb je een heel handig baby speelgoed. De teether is een goede speen vervanger of geeft verlichting bij doorkomende tandjes. Met het hippe ontwerp heb je een handig en style verantwoord baby toy. De Bijtringen zijn BPA-vrij en voldoen aan de wettelijke eisen van de LFGB. De siliconen bijtringen zijn volkomen veilig gebruiken.

Bijtketting


Het is ook mogelijk een bijtkoord te laten maken aan de bijtring. Deze bijtketting kan ook met naam worden gemaakt. Maak de bijtring compleet met een speenkoordje in bijpassende kleuren zodat het speentje altijd bij de hand is.
Bekijk alle teethers.