babywinkel mijnwonder logo 1

Slaapzak baby


 
De babyslaapzak zorgt dat je kleintje ook warm blijft zodra het begint te rollen in het bedje. Ongeveer vanaf 4 maanden gaan de meeste baby's omrollen en liggen ze vaak niet meer netjes in hun ledikantje. De baby slaapzak voorkomt dat je baby het koud krijgt, maar geeft ook een geborgen gevoel. Zodra de baby door heeft dat de rits open dan kun je het slaapzakje andersom aan trekken. De slaapzak met of zonder mouwen en welke maat slaapzak? Wij hebben slaapzak baby 4 seizoenen zoals de slaapzak met mouwen  en ook een slaapzak print
 

Sorteer op:
 
InStock 25.95
InStock 6.5
InStock 30.95
InStock 30.95
InStock 18.95
InStock 15.95
InStock 12.95
InStock 18.5
InStock 16.95
InStock 18.95
InStock 16.95
InStock 12.95
 Slaapzak 4 seizoenen


De baby slaapzak houdt je kleintje warm, want zodra de baby kan rollen blijft het niet meer onder de baby deken liggen. Met een winter slaapzak heb je een wat dikkere slaapzak die tijdens de koude maanden wordt gebruikt. Met een slaapzak met afritsbare mouwen heb je een multifunctionele slaapzak. De slaapzak baby 4 seizoenen is aan te passen aan het seizoen. Voor een slaapzak baby bent u bij MijnWonder aan het goede adres. Ook voor een luchtige hydrofiel slaapzak kijk je hier.

tog waarde slaapzak

De slaapzak katoen houdt je kleine warm zodra hij begint te rollen onder het dekentje uit. De TOG-waarde van een slaapzakje geeft aan hoe warm de slaapzak is. Zo kun je voor ieder seizoen de juiste slaapzak kiezen. Bekijk hier de TOG-waarde tabel.