Kraamkado bestellen met naam
mijnwonder header2

Betalen & Verzenden

Betalen:
Voor betalingen hebben wij de volgende mogelijkheden:
iDeal via Mollie, Sofort, Bitcoin en Mistercash (Bancontact)Met Deze betaalmethodes kunt u snel, veilig en makkelijk betalen via uw eigen internetbankieromgeving.

Overschrijven kan Ondervermelding van het factuurnummer  
IBAN: NL77KNAB0256102090

BIC: KNABNL2H

tnv. kleine-wondertjes woonplaats Duiven 

Indien de betaling na één week niet is ontvangen, dan zijn wij helaas genoodzaakt de bestelling te annuleren en worden de artikelen weer ter verkoop aangeboden.

Verzenden:
Brievenbus post en pakket post wordt verzonden via PostNL. Als u heeft gekozen voor een brievenbus pakketje of een pakket dan ontvangt u na het verzenden neen "track and trace code" waarmee u het pakket kunt volgen. 


Verzendkosten:
Voor ons is het belangrijk dat u de meest lage verzendkosten betaald, per product worden de kosten berwkendVoor Nederland zijn de kosten:

Brievenbus post: €1,95
Brievenpost paketje:  €3,95
Pakketpost:           €6,95

Voor de Eu zone 1:


Ophalen:
Het is mogelijk uw bestelling op afspraak op te halen in Duiven.


Levertijd:
Producten die speciaal voor u worden gemaakt hebben een langere levertijd, de verwachte levertijd staat bij het product vermeld. Andere producten kunnen wij indien opvoorraad direct verzenden na ontvangst van de betaling. Levertijd circa 1-2 werkdagen.


Buitenland:
In de webshop kunt u de keuze maken om te verzenden binnen Nederland, België en Duitsland. Overige landen zijn op aanvraag, neem daarvoor
contact op.