babywinkel mijnwonder logo 1Zwangerschapsketting


 
De prachtige zwangerschapskettingen zijn een bijzonder zwangerschapscadeau. Bij MijnWonder vind je meer dan 
90 verschillende
zwangerschaps belletjes. Een zwangerschap bola is een schitterend mama sieraad om de zwangere cadeau te geven als kerst cadeau zwangere of eerste moederdag.

De zwangerschapsketting kun je dragen vanaf het begin van de zwangerschap, je draagt de zwangerschapketting op je zwangerebuik zodat iedereen kan zien dat je zwanger bent.
 
  Zilveren Zwangerschapsketting sieraad cadeau zwangere 

   

Zwangerschapspiercing


 +90 Zwangerschapskettingen 
  Gratis satijnen ketting 

 Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
 Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Vanaf €50,- gratis verzonden

 Mooiste zwangerschapcadeau

 


Sorteer op:
 
InStock 25.95
 

Zwangerschap ketting dragen

Vanaf 5 maanden zwangerschap kan de baby horen in de buik en zal vertrouwd raken met zwangerschapsbelletje geluid. Na de geboorte zal de baby het geluid van de zwangerschapsbel herkennen als de veilige plek in de buik van mama. Het kleintje zal rustig worden van het twinkelende geluid van de zwangerschap bel als je deze beweegt.

Vaak wordt de Zwangerschap bola na de geboorte boven de wieg gehangen, zodat als je deze beweegt de baby rustig in slaap valt. Ook is het leuk om de ketting te bewaren op je gipsbuik als herinnering aan je zwangerschap.+100 Zwangerschapsbelletjes

De strass zwangerschaps ketting hebben een mooie schittering en laten de zwangere buik stralen. De zilveren zwangerschapsbelletjes zijn tijdloos en passen bij iedere outfit. Zoals zwangerschapsbel met voetjes of hartje.

De prachtige gouden zwangerschap ketting is erg stijlvol om te dragen als mama sieraad. Voor kleur bekijk je de gekleurde zwangerschapbelletjes. De
 Zwangerschapketting dragen doe je met trots. Wil je juist laten zien of je een meisje draagt of een jongen? De blauwe bola en roze bola echt heel erg leuk.

Zwangerschapsketting gevaarlijk?

Nee, dat is echt een fabbeltje
Sommige beweren dat de ketting een stuitligging zou veroorzaken, dat is een onjuist en blijkt ook uit onderzoek. Een zwangerschaps bel is niet schadelijk voor de baby. Het dragen van een zwangerschap ketting is heel leuk als zwangerschap sieraad. Je kunt het gerust de gehele zwangerschap blijven dragen.