babywinkel mijnwonder logo 1

Zwangerschap

Zodra je zwanger bent kom je in een hele bijzondere periode waarin je lichaam veranderd en je je moet voorbereiden op het ouderschap. Wanneer je weet dat je zwanger bent dan wil je dat met iedereen delen en dan is het leuk om de zwangerschap aankondiging feestelijk te doen. Als er al een kindje is dan is een grote broer shirt of een grote zus shirtje erg leuk om de zwangerschap bekend te maken. Ook voor de grote nicht en grote neef hebben wij leuke shirtjes. Een zwangerschap cadeautje als een zwangerschapsketting en zwangerschap navelpiercing is ook bij ons verkrijgbaar.

Gender Reveal of Babyshower

Een Amerikaanse trend maar inmiddels al niet meer weg te denken uit Nederland zijn de babyshowers en gender reveals. Tijdens een Gender Reveal party maak je het geslacht van de baby bekend, met een confetti kanon/grote ballon/taart etc. Laat de gasten vooraf het geslacht van de baby raden en kijk samen wat het is. Op een babyshower staat met name de zwangere nog even in de belangstelling. Een laatste feestje voordat de baby komt en met cadeautjes/ hapjes maken jullie er een echt feestje van. 

Zwangerschap cadeautje

De leukste babyshower cadeaus of vertellen dat je zwanger bent cadeau vindt je bij ons. Zoals het leuke "jullie worden opa en oma pakket" met een opa en oma slab. Voor de babyshower kadootjes hebben we leuke ideeen als een een mommy to be tiara of een mooie mommy sjerp.

Broer & Zus

Een zwangerschap aankondigen of een leuk grote broer of zus cadeautje geven? Wij hebben een leuke collectie voor broer & zus.

Babyshower organiseren?

De leukste ideeën voor een babyshower. Wij hebben unieke tips voor babyshower activiteiten, lees onze blog.

Baby uitzet

Wat heb je allemaal nodig voor de babyuitzet. Hoeveel babydekens en hydrofiele doeken. Bekijk ons lijstje voor je babyuitzet.