babywinkel mijnwonder logo 1

Slabbetje baby


Onze slabben zijn gemaakt van 100% katoen. De baby slab neemt goed vocht op en zijn sneldrogend. Van een slabbetje heb je nooit genoeg, want ze zijn perfect voor tijdens het eten of wanneer je baby wat kwijlt. De slab is in maat verstelbaar en dus voor vele leeftijden geschikt. Wij hebben verschillende baby slabbetjes met leuk designs en slabben met tekst, zoals de mintgroen slab boef. Ook kun je een slabbetje bedrukken bij MijnWonder.
 

Sorteer op:
InStock 29.95
InStock 19.95
InStock 19.95
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 29.95
InStock 3.95
InStock 1.5
InStock 3.95
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 3.95
InStock 3.95
InStock 3.95
InStock 3.95


Slab


Je wilt natuurlijk voorkomen dat de baby kleding vies wordt tijdens het eten en dan is een slabber een uitkomst. Is het slabbetje vies doe je het gewoon in de was. Bij het geven van borst of flesvoeding kan je kleintje wel eens een mondje terug geven en de katoenen slab absorbeert dan goed. Ook als je kleintje wast meer doet kwijlen is het slabbetje fijn in gebruik. Met de handige drukknopen of klittenband sluiting doe je het slabbetje makkelijk om en af. De katoenen slabbetjes zijn er in vele kleuren zoals de stoere okergele slabber.

Slabbetje bedrukken

 
Wil je een persoonlijk slabbetje dan is een slab met naam een leuk idee. Ook een slabbetje met tekst als "knoei kampioen" of "kleine fijnproever" is erg grappig. Wil je de zwangerschap aankondigen denk dan eens aan het slabbetje opa en opa. En we hebben ook slabbetje oma voor de allerliefste grootouder. Kortom altijd een passend slabbetje.