babywinkel mijnwonder logo 1

Aankleedkussenhoes


 
Bij Mijnwonder vind je een grote collectie met aankleedkussenhoezen. De aankleed hoes is er in meerdere kleuren en prints, zo is er altijd een waskussenhoes die bij je babykamer stijl past. Een waskussen hoes geeft een comfortabele en een zachte verschoonplek voor omkleden, verschonen en wassen van je baby. Een aankleedkussenhoes bied comfort en een zachte ondergrond aan je kindje tijdens het verschonen of aankleden. De aankleedkussen hoes is er in een vele uni kleuren, panter print of een mooie gebreide aankleedkussenhoes. Ook te gebruiken als verschoonmand hoes, bekijk de verschoonkussenhoezen.
 

Sorteer op:
 
InStock 25.95
InStock 25.95
InStock 25.95
 

Waskussenhoes


Met een aankleedkussen kun je de baby verschonen en wassen. Met een verschoonkussenhoes heb je schone plek om je baby te verzorgen. De aankleedkussenhoes ligt lekker zacht en ziet er ook nog eens mooi uit. De verschoonkussenhoes kun je wassen en de meeste zijn ook geschikt voor de droger. Vervang de hoes regelmatig voor meer hygiëne. Een aankleedkussen hoes is elastisch en past daardoor gemakkelijk om de waskussen. De standaard afmeting aankleedkussen is meestal 70 x 50 x 10cm.

Verschoonmand


De waskussenhoes past ook om het dekje van de verschoonmand en zo heb je dus ook een verschoonmand hoes. Een handige tip is leg een hydrofiele luier op het aankleedkussenhoes zodat je niet bij elk ongelukje de hoes hoeft te wassen. De leukste aankleedkussenhoezen voor je  babyuitzetlijst vind je bij MijnWonder.