babywinkel mijnwonder logo 1Bellypaint laten makenTijdens je zwangerschap
is het erg leuk om je buik vast te leggen met een mooie buikschildering. Tijdens een babyshower kunnen we van je buik een prachtig kunstwerk maken. Je kiest zelf een mooi ontwerp van bijv. Me to you beertje tot het geboortekaartje het is allemaal na wens te maken. En als de buik beschilderd is kun je hier prachtige foto's van maken.

De verf die word gebruikt voor een buikschildering is speciale theater schmink op waterbasis. Geheel veilig en geschikt voor alle huidtypes. De schmink is ongeparfumeerde en bevat geen chemische conserveermiddelen (zoals parabenen). Voldoet aan de Europesche cosmetica wetgeving. De buikschildering blijft in de meeste gevallen de hele dag mooi zitten, ook onder je kleding. Het maken van een bellypaint neem circa een 1,5uur in beslag. Een bellypaint is het mooiste vanaf 30 weken zwangerschap maar eerder kan natuurlijk ook. Na het schminken maak je ntuurlijk de leukste foto's met je bellypaint. De perfecte babyshower is niet compleet zonder een Bellypaint!


Kosten Bellypaint
Een bellypaint laten maken op locatie kost €50*
excl. eventuele reiskosten

Voor het maken van een afspraak of vragen kunt u contact opnemen of
stuur een bericht 06-33096812 (Whatsapp only)


Bekijk de Bellypaints

  

  

  

  

  

  


  

   

  

 Bellypaint pandabeertje jongen Mint groen 
 
  

  

   

    

  

   

  

 

  


 


Bekijk meer foto's op 
 Facebook  en  Instagram 

Een bellypaint op locatie is mogelijk binnen een straal van 50km vanaf Duiven. Afhankelijk van de woonplaats worden de reiskosten berekend.