babywinkel mijnwonder logo 1
Bijtring Olifant grijs
Bijtring Olifant grijs
Bijtring Olifant grijs
Bijtring Olifant grijs
Bijtring Olifant grijs
Bijtring Olifant grijs
€ 6.50 nu  4.50

Grijze bijtring olifant


Met dit siliconen bijtfiguur heeft je kleine een leuke baby speeltje. Een stoere olifant bijtring om op te bijten of sabbelen. 

Waarom baby bijtring?

De siliconen bijtring olifant geeft verzachting bij het doorkomen van de eerste tandjes. De baby Bijtring is zo ontworpen dat het tandvlees word verzacht. Bij het doorbreken van de tandjes heeft je kleintje veel bijt behoefte en is een Bijtring baby siliconen heel erg handig.

Maak het bijtringetje vast aan de fopspeenketting en je hebt hem altijd bij je. Dit Olifantje is erg lief en past bijvoorbeeld bij een jungle thema. Een leuk en
handig kraamkado voor een klein prijsje.
De olifant bijtring is ook verkrijgbaar in het roze en mintgroen.


Materiaal:

  • siliconen bijtring
  • BPA vrij
  • 7 x 8 cm
  • grijs olifantje

Gebruik en Veiligheid

De Bijtring olifant is speciaal gemaakt voor babymondjes en groot genoeg om veilig te spelen, om op te sabbelen en te bijten. En onze siliconen bijtringen zijn vrij van BPA, PVC en weekmakers (ftalaten).

Controleer de bijtring voor gebruik altijd op beschadigingen. Bij slijtage de bijtring niet meer gebruiken. Voor extra verkoeling kun je de bijtring even in de koelkast leggen. Geregeld afwassen om het goed schoonhouden. Bijtring is niet geschikt om te koken of voor de vaatwasser geschikt.