babywinkel mijnwonder logo 1
Gipsbuik de tastbare herinnering aan de zwangerschap.

Gipsbuik met spiegel mozaiek roze bloemen

 

Een 3D afdruk van je zwangere buik dat doe je met een gipsbuik. Ik kom de gipsbuik maken bij je 
thuis (oa. Gelderland, Brabant, Utrecht) of tijdens een Babyshower. Het maken van de gipsafdruk duurt ongeveer een half uur, daarbij kun je voor het mooiste resultaat het beste gaan staan (zittend is ook mogelijk). Een gipsen buik maken is veilig voor jou en de baby. Tussen de 30-37 weken is het resultaat van een gipsbuik het mooist. Door jaren ervaring bent je bij mij verzekerd van een mooie gips afdruk. Een gipsbuikje wordt vakkundig gemaakt met kwalitatief materiaal, dat mooi stevig opdroogt en afgewerkt word met oog voor details.

 
De gipsbuik laten afwerken is ook mogelijk zoals glad maken, gipsbuik laten Beschilderen, gipsbuik decoreren oa met Kant of gipsbuik mozaïek het is allemaal geheel na wens te maken. Combineren van de gipsbuik afwerkingen is ook mogelijk voor een offerte van dit maatwerk kunt u dan het beste contact opnemen. Het is ook mogelijk om een Bellypaint te laten maken met een afbeelding naar wens.

Bekijk hier de:


Prijslijst


 
Babyshower organiseren of Gipsbuik Cadeaubon?
Een gipsbuik cadeau geven is een bijzonder cadeau zwangerschap voor bijv. een Babyshower, kerstcadeau zwangere, verjaardag zwangere, eerste Moederdag of een zwangerschapsverlof cadeau. Als bbayshower activiteit kan ik de gipsbuik als verassing komen maken, maar ook een Kadobon gipsbuik is mogelijk.

Waarom een gipsbuik laten maken?
Een gipsbuik laten maken dan weet je zeker dat je een mooi resultaat krijgt. Ik maak dagelijks een 3d zwangerschap buik en zorg voor een perfecte afdruk. Ik werk met uitstekend materiaal dat goed opdroogt en niet dat de gipsbuik inzakt. Je zwangerschap gipsbuik hangt de rest van je leven in je huis en dan wil je dat het mooi is. Tijdens het gipsen let ik op de condities van de zwangere en zorg
ik dat het comfortabel is. Een blijvende mooie herinnering aan je babybelly waar je trots op kunt zijn! Laat je buik vakkundig maken voor een mooi resultaat.Bestaande gipsbuik of is de afdruk mislukt?
Veel zelf gemaakte gipsbuiken zijn toch niet zo goed gelukt of het mooi maken wil niet lukken. Ook dan kunt u bij mij terecht voor het laten repareren/ gladmaken/
afwerken van gipsbuik in ieder gewenste ontwerp. Alles is maatwerk en word afgestemd op uw wensen.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust
contact op.


Gipsbuik beschilderen bloemen Mint groen Gipsbuik met kant zilver strik parels
Gipsbuik mozaiek baby voetjes spiegel