mijnwonder kraamkado gipsbuik header2
 
 

 

Een Gipsbuik is een tastbare herinnering aan de zwangerschap.


Gipsbuik met spiegel mozaiek roze bloemen
 

Ik kom de gipsbuik maken bij u thuis (oa. Gelderland, Brabant, Utrecht etc) of tijdens een Babyshower. Het maken van de gipsafdruk duurt ongeveer een half uur, daarbij kunt u voor het mooiste resultaat het beste gaan staan (zittend is ook mogelijk). Het maken van de afdruk is veilig voor u en de baby. Tussen de 30-37 weken is het resultaat van een gipsbuik het mooist. Door jaren ervaring bent u bij mij verzekerd van een mooie afdruk. De afdruk wordt vakkundig gemaakt met kwalitatief materiaal, dat mooi stevig opdroogt en afgewerkt word met oog voor details. 
 
De gipsbuik laten afwerken is ook mogelijk zoals glad maken, gipsbuik laten Beschilderen, gipsbuik decoreren oa met Kant of Mozaïeken het is allemaal geheel na wens te maken. Combineren van afwerkingen is ook mogelijk voor een offerte van dit maatwerk kunt u dan het beste contact opnemen. Het is ook mogelijk om een Bellypaint te laten maken met een afbeelding naar wens.

Bekijk hier de
Prijslijst 
               
    

Heeft u al een gipsbuik of is de afdruk mislukt?
Ook dan kunt u bij mij terecht voor het laten repareren/ gladmaken/ afwerken van de gipsbuik in ieder gewenste ontwerp. Alles is maatwerk en word afgestemd op uw wensen.

 
Babyshower organiseren of een Cadeaubon?
Het kado geven van een gipsbuik is een bijzonder geschenk voor bijv. een Babyshower, kerst, verjaardag zwangere, Moederdag of gewoon zomaar. Ik kan de gipsbuik als verassing komen maken tijdens een Babyshower, maar ook een Kadobon is mogelijk.


Waarom een gipsbuik laten maken en niet zelf aan de knutsel?
Een gipsbuik maken doe ik dagelijks en daardoor heb ik er de handigheid erin en zorg ik voor een perfecte afdruk. Ik werk met uitstekend materiaal dat goed opdroogt en niet naderhand inzakt. De gipsbuik hangt de rest van je leven in je huis en dan wil je dat het mooi is. Tijdens het gipsen let ik op de condities van de zwangere en zorg
ik dat het comfortabel is. Een blijvende mooie herinnering aan je babybelly waar je trots op kunt zijn!
Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact  op.          

Gipsbuik beschilderen bloemen Mint groen   
Gipsbuik met kant zilver strik parels 
Gipsbuik mozaiek baby voetjes spiegel