babywinkel mijnwonder logo 1
Een Gipsbuik de tastbare herinnering aan de zwangerschap.

Gipsbuik met spiegel mozaiek roze bloemen

 
Ik kom de gipsbuik maken bij u thuis (oa. Gelderland, Brabant, Utrecht etc) of tijdens een Babyshower. Het maken van de gipsafdruk duurt ongeveer een half uur, daarbij kunt u voor het mooiste resultaat het beste gaan staan (zittend is ook mogelijk). Het maken van de afdruk is veilig voor u en de baby. Tussen de 30-37 weken is het resultaat van een gipsbuik het mooist. Door jaren ervaring bent u bij mij verzekerd van een mooie afdruk. De afdruk wordt vakkundig gemaakt met kwalitatief materiaal, dat mooi stevig opdroogt en afgewerkt word met oog voor details.
 
De gipsbuik laten afwerken is ook mogelijk zoals glad maken, gipsbuik laten Beschilderen, gipsbuik decoreren oa met Kant of Mozaïeken het is allemaal geheel na wens te maken. Combineren van de afwerkingen is ook mogelijk voor een offerte van dit maatwerk kunt u dan het beste contact opnemen. Het is ook mogelijk om een Bellypaint te laten maken met een afbeelding naar wens.

Bekijk hier de:


Prijslijst


 
Babyshower organiseren of Cadeaubon?
Het kado geven van een gipsbuik is een bijzonder geschenk voor bijv. een Babyshower, kerstcadeau zwangere, verjaardag, eerste Moederdag of gewoon zomaar. Ik kan de gipsbuik als verassing komen maken tijdens een Babyshower, maar ook een Kadobon gipsbuik is mogelijk.

Waarom een gipsbuik laten maken?
Niet zelf aan de knutsel?

Een gipsbuik maken doe ik dagelijks en zorg ik voor een perfecte afdruk. Ik werk met uitstekend materiaal dat goed opdroogt en niet naderhand inzakt. De gipsbuik hangt de rest van je leven in je huis en dan wil je dat het mooi is. Tijdens het gipsen let ik op de condities van de zwangere en zorg
ik dat het comfortabel is. Een blijvende mooie herinnering aan je babybelly waar je trots op kunt zijn! Laat je buik vakkundig maken voor een mooi resultaat.Bestaande gipsbuik of is de afdruk mislukt?
Veel zelf gemaakte gipsbuiken zijn toch niet zo goed gelukt of het mooi maken wil niet lukken. Ook dan kunt u bij mij terecht voor het laten repareren/ gladmaken/
afwerken van de gipsbuik in ieder gewenste ontwerp. Alles is maatwerk en word afgestemd op uw wensen.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust
contact op.


Gipsbuik beschilderen bloemen Mint groen Gipsbuik met kant zilver strik parels
Gipsbuik mozaiek baby voetjes spiegel