babywinkel mijnwonder logo 1
Inbakerdoek Moon indigo
Inbakerdoek Moon indigo
Inbakerdoek Moon indigo
Inbakerdoek Moon indigo
Meyco
Inbakerdoek Moon indigo
 14.95

Meyco inbakerdoek moon indigo 


 

De Meyco inbakerdoek is gemaakt van 100% katoen en met de mooie moon indigo print. De Swaddle inbakerdoek is geschikt voor baby’s van 0 tot 3 maanden en een baby van 3,5 tot 6,5 kg.

Met de Swaddle doek creëer je het veilige gevoel van de baarmoeder. Zo kan je baby zich makkelijker ontspannen. Indien je baby onrustig is of veel huilt dan is inbakeren een hulpmiddel om je kleintje weer te laten ontspannen en rustig te krijgen. Het vertrouwde gevoel geeft je kleintje meer rust en valt het sneller in slaap.

Laat je baby heerlijk slapen onder de mooie sterretjes en maantjes print van de inbakerdoek Moon Indigo. Een echte musthave voor je babyuitzet. 

De Swaddle Meyco creëert het geborgen gevoel van de baarmoeder, waardoor je kleintje rustig en ontspannen wordt. Hierdoor leert je baby om beter zelf in slaap te vallen. Daarnaast zijn kleine baby’s zich er nog niet van bewust dat ze armpjes hebben, waardoor ze zichzelf vaak onnodig wakker ‘maaien’. Ook dat is verleden tijd wanneer je kiest voor inbakeren.

De meeste kindjes hebben baat bij inbakeren tot ongeveer 3 à 4 maanden. Vanaf het moment dat je kindje kan omrollen is inbakeren gevaarlijk, dus bouw het voor die tijd af. 

Hoe werkt inbakeren:

  1. Leg je baby zo neer in de Swaddle dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de inbakerdoek. De beentje worden in de voetenzak geplaatst.
  2. Vouw de linker flap aangesloten om het lijfje en de armen van je baby. Bevestig hierbij beide klittenband delen op elkaar.
  3. Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee klittenbandsluitingen op het klittenband deel van de linker flap.

De flappen moeten strak worden vastgezet, maar je baby moet hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het best gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug te slapen.