babywinkel mijnwonder logo 1

Shirt Ik word nicht

Shirt Ik word nicht
Shirt Ik word nicht
Shirt Ik word nicht
Shirt Ik word nicht
Shirt Ik word nicht
13.50
InStock
 
Shirt maat
Shirt kleur
Shirt mouwen
Bedrukking kleur

Shirt ik word nicht


Maak aan de familie/vrienden jullie zwangerschap bekend met dit leuke grote nicht shirtje. De grote nicht kan nu vertellen dat ze een klein neefje of nichtje krijgt. Het shirtje heeft de tekst "ik word grote nicht" met leuke hartjes erbij. Een super leuk cadeau grote nicht.

Laat het shirtje bedrukken in je gewenste kleur, kies je voor roze, mintgroen of liever glitter goud het kan allemaal. Het grote nicht shirt is oa leverbaar in de kleur roze, grijs, wit en zwart. 

Voor de grote neef hebben we een bijpassende ik word grote neef shirtje.

 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook