babywinkel mijnwonder logo 1
Speenkoord Beertje Mintgroen
Speenkoord Beertje Mintgroen
Speenkoord Beertje Mintgroen
Speenkoord Beertje Mintgroen
Speenkoord Beertje Mintgroen
 10.95

Mintgroen Speenkoord Beer


Voor de kleine knuffel beer is deze speenketting beer wel heel erg leuk! Maak een speenkoord zelf zoals je het wenst met je eigen kleuren. De speenclip beer is ook leverbaar in het Blauw en roze.

Met een fopspeenketting blijft de speen in de buurt en valt hij niet op de grond. Een naam speenkoord is ook heel leuk als kraamkadootje. Met de beer speenclip bevestig je het fopkoord aan de baby kleding en de lus zet je vast aan de speen.

Het Speenkoord met kralen kun je laten maken in je eigen kleuren. Met een Beertje kraal kraal maak je het koord helemaal compleet. Als je kindje niet meer wil spenen dan kun je het Speenkoord met een extra speenclipje veranderen in een Knuffelkoord. Maak het fopkoord persoonlijk met een bijpassend Figuur kraal, zoals een 3D beer kraal , een voetbal kraal of een wolk kraaltje. Het speenkoordje zonder naam en met naam te maken

Meer kleuren kralen? Geef het aan ons door.

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • SpeenClip Beertje hout en metaal
  • Kralen hout
  • Mint groen speen clip
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen
  • Exclusief figuurkraal

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

Kralen
Kralen
Kralen
Kleur koord
Extra toevoeging
NaamGratis verzending vanaf €50,-
Veilig betalen
Originele kraamcadeaus