mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

Speenkoord Beertje Roze

Speenkoord Beertje Roze
Speenkoord Beertje Roze
Speenkoord Beertje Roze
9.95
InStock
 
kralen1
kralen 2
Kralen 3
Extra Toevoegingen
Aantal

Beer speenkoord roze


Deze super schattige speenketting met beertje heeft een roze strik. Leuk voor de kleine knuffelbeer. Maak zelf een speenkoord met je favoriete kleuren kralen.

De speenkoord beer is ook leverbaar in Blauw en Mint groen.

Is je kleine meid steeds haar speentje kwijt? Een speen wil je natuurlijk altijd bij je hebben. Met een speenkoord heb je de speen altijd bij de hand met een wandeling maken of in huis.

Met de houten speenclip bevestig je het koord aan de babykleding en met het lusje aan de speen.


Deze fopspeenkoord word gemaakt van houten kralen. Met een Beertje kraal maak je het koord nog leuker. Verander met een extra speen clip in een handig Knuffelkoord zodat de favoriete knuffel beer net meer kwijt raakt. Met een bijpassend Figuur kraa maak je de speenketting persoonlijker. Zoals een bijpassende beer kraal of een 3D beer met strik. Dit fopSpeenkoord is zowel met als zonder naam te maken.

Levertijd 1-2 werkdagen

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • SpeenClip Beertje hout en metaal
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook