babywinkel mijnwonder logo 1
Speenkoord glitter Kleine Diva
Speenkoord glitter Kleine Diva
Speenkoord glitter Kleine Diva
Speenkoord glitter Kleine Diva
Speenkoord glitter Kleine Diva
Speenkoord glitter Kleine Diva
 9.95

Glitter speenkoord kleine Diva


Maak een luxe speenkoord met naam voor de kleine Diva. Een speenclip glitter tekst daar zijn alle (kleine) meisjes toch gek op. 

De Speenketting is bedoelt om de speen vast te maken en niet te verliezen. Echt onmisbaar, want voor je het weet ben je de speen kwijt of ligt deze op de grond. Met de speenklem maak je het speenkoord vast aan de babykleding. Zo heb je de fopspeen altijd bij de hand, bijvoorbeeld voor op de fiets of in de buggy.

Met de houten speenclip bevestig je het koord aan de kleding en met de lus aan de speen. Als het kleintje groter wordt kan hij zelf het speentje makkelijk pakken.

Het glitter Speenkoord word gemaakt van houten kralen en kun je in je eigen kleuren laten maken. Een luxe speenkoord met naam is wel deze Diva speenkoord.

Tip: Is de baby klaar met spenen, dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord. Zo blijft de knuffel altijd bij de hand en in de buurt van je kleintje. Maak het koord persoonlijker met een bijpassend Figuur kraal zoals een houten kraal ster of een kroontje kraal. 

Het Speenkoord is met of zonder naam te maken. De Speenclip is er ook in het wit. Figuur kralen zijn los te bestellen.


Materiaal:

  • Satijnkoord
  • SpeenClipje hout en metaal
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

 

Kraal 1
Kraal 2
Kraal 3
Kleur koord
Extra toevoeging
Naam