babywinkel mijnwonder logo 1
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
 10.50

Voetbal speenkoord


 

Voor de kleine voetbal fan hebben we deze leuke voetbal speenketting. Een super leuk kraamcadeau voetbal.

De speenketting maken in de kleuren van je voetbalclub of kleuren die je leuk vindt het kan allemaal. Dit gave voetbal speenkoord is speciaal voor de kleine voetballers.

De kleine voetballer kan de speen nu niet meer uit de kinderwagen laten vallen of schoppen. Op vakantie met een baby is een Speenketting voor je baby en natuurlijk papa en mama onmisbaar. Een speen geeft troost en helpt bij zuigbehoefte van je baby. Met de houten voetbalclip bevestig je het spenenkoord aan de kleding en met de lus maak je het vast aan de speen. Als het kleintje groter wordt kan hij zelf het speentje pakken.

Het voetbal Speenkoord word gemaakt van houten kralen en kun je laten maken in je eigen kleuren. Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Maak het koord persoonlijker en nog leuker met een bijpassend Figuur kraal, zoals een kleine voetbal kraal of een vlag van Nederland om het helemaal af te maken.

Het Speenkoord is met of zonder naam te maken, maar kan ook met de naam van je favoriete voetbalclub. 

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • Speenclip voetbal hout
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. 
www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

 

Kralen
Kralen
Kralen
Kleur koord
Extra toevoeging
Naam / club