babywinkel mijnwonder logo min

Speenkoord Voetbal met naam

Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
Speenkoord Voetbal met naam
9.95
InStock
 
Kralen
Kralen
Kralen
Kleur koord
Extra toevoeging
Naam
Aantal

Voetbal speenkoord

Is je Baby voetbal fan? Dit gave voetbal speenkoord is speciaal voor de kleine voetballers. De speenketting maken in de kleuren van je voetbalclub of kleuren die je leuk vindt het kan allemaal.

De kleine voetballer kan de speen nu niet meer uit de kinderwagen laten vallen of schoppen. Op vakantie met een baby is een Speenketting is voor je baby en natuurlijk papa en mama onmisbaar. Een speen geeft troost en helpt bij zuigbehoefte. Met de houten voetbalclip bevestig je het spenenkoord aan de kleding en met de lus maak je het vast aan de speen. Als het kleintje groter wordt kan hij zelf het speentje pakken.

Het voetbal Speenkoord word gemaakt van houten kralen en kun je laten maken in je eigen kleuren. Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Maak het koord persoonlijker met een bijpassend Figuur kraal

Het Speenkoord is met of zonder naam te maken, maar kan ook met de naam van je voetbalclub. Voor bij dit leuke spenenkoord is ook een voetbalkraal of een vlag van Nederland om het helemaal af te maken.

Levertijd 1-2 werkdagen
Wilt u een naam op het koord? Meer kleuren kralen? 
Dit kunt u invullen bij het afronden van uw bestelling. 

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • Voetbal Clip hout en metaal
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. 
www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Badcape zwart€ 10.95