babywinkel mijnwonder logo 1
Ster Speenkoord oker geel
Ster Speenkoord oker geel
 9.50

Speenkoord Okergeel ster


Maak je eigen kleuren combinatie om een echt persoonlijk speenkoord te maken. Okergeel past helemaal bij de trend van deze herfst. De leuke okergele speenkoord zorgt dat je nooit meer de speen kwijt raakt. Ga je met je baby oppad dan ligt de speen niet steeds meer op de grond. Met de oker gele ster cip maak je de speenkoord vast aan de baby outfit.

Het Speenkoord okergeel van houten kralen kun je laten maken in je eigen kleuren. Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Maak het koord persoonlijker met een bijpassend Figuur kraal. Het Speenkoord is met of zonder naam te maken.

Wilt u een naam op het koord? Meer kleuren kralen? 
Dit kunt u invullen bij het afronden van uw bestelling. 

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • Clip metaal
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. 
www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

Kralen
Kralen
Kralen
Kleur koord
Extra toevoeging
Naam