babywinkel mijnwonder logo 1
Wiegdeken blauw
Wiegdeken blauw
Wiegdeken blauw
Meyco
Wiegdeken blauw
 17.95 Uitverkocht
Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Babydekentje blauw


 

Dit zachte t weezijdige dekentje van Meyco heeft twee kleuren blauw. Door de twee mooie kleuren in één deken kun je lekker afwisselen met de stijl babybedje. Dit dekentje is te gebruiken voor in de kinderwagen en/of in de wieg

  • Wiegdeken 75 x 100 cm.

De dekens van Meyco zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen, bijv. dat het ademend is en daardoor minder zweet. Het dekentje heeft de juiste dikte waardoor je kindje nooit te warm of te koud wordt.

Wastips: was je deken met zo min mogelijk wasmiddel en het liefst een beetje babyshampoo. Dit kan tot 40 graden Celsius. Stop het daarna in de droger op een lage temperatuur zodat je " vezels" weer rechtop gaan staan. Zo blijft je deken langer mooi. Na een aantal keren wassen krijgt je dekentje een badstof-effect omdat door het natuurlijke proces de haren weer in elkaar gaan zitten. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de deken.