babywinkel mijnwonder logo 1


Zwangerschapsketting goud


Een mooie zwangerschapsketting goudkleurige en rosé kleurige zwangerschap sieraden geven je zwangere buik een stijlvolle glans. Iedereen mag nu je prachtige zwangerebuik bewonderen. Een bijzonder eerste moederdag cadeau of een mama to be cadeau voor de zwangere vrouw. Bekijk onze prachtige zwangerschapskettingen die de buik laten schitteren.

Een Zwangerschapsbola hartje, baby voetjes of een mooie stijlvolle rosé kleur met de Rosé swirl en Rosé babyvoetjes. De zwangerschapsbola's zijn incl. Gratis zwart satijnen koord. Los te bestellen een leer koord, een Gouden bolletjes ketting of een Rosé ketting etc.


Sorteer op:
InStock 19.95
InStock 6.95
InStock 4.95
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 20.95
InStock 8.95
InStock 21.95
InStock 9.95

 +90 Zwangerschapskettingen 
 
Gratis satijnen ketting 
  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 
Vanaf €50,- gratis verzondenZwangerschap cadeau

De zwangerschapsketting is echt een prachtig cadeau voor de zwangere. Een zwangerschap sieraad die de ze al vanaf de eerste zwangerschapsweek kan dragen. In onze grote collectie buik kettingen zit altijd een zwangerschapsbel die bij je past. Een speciaal cadeau voor valentijnsdag of de verjaardag zwangere vindt je bij MijnWonder.

Zwangerschapsketting geschiedenis

Een zwangerschapsbola komt van oorsprong uit Mexico. De zwangere dragen de angel rufer al eeuwenlang tijdens hun zwangerschap. Het zou de moeder en baby beschermen tegen boze geesten. Vele zwangeren dragen tegenwoordig een zwangerschapsketting als zwangerschap sieraad. 


Het zwangerschapsbelletje heeft een mini-xylofoontje die bij beweging een zacht, magisch tinkelend geluidje geeft. Tijdens de zwangerschap hoort een baby al geluiden en herkent het geluidje van de zwangerschaps ketting na de geboorte.