babywinkel mijnwonder logo 1
Zwangerschapsboek tips & adviezen
Zwangerschapsboek tips & adviezen
Zwangerschapsboek tips & adviezen
€ 12.50 nu  4.95 Uitverkocht
Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Boek Zwangerschap tips & adviezenDit zwangerschapsboekje staat boordevol adviezen en nuttige zwangerschaps tips voor elke fase van de zwangerschap. Een 'zwangerschaps musthave' voor iedereen die zwanger is. Het leuke zwangerschap boek is nu extra voordelig geprijsd, dus leuk om de zwangere cadeau te geven.

De zwangerschap van week tot week tot na de bevalling uitgelegd. Er wordt steeds een beknopte beschrijving gegeven van de ontwikkelingen van de baby in de baarmoeder en de kenmerken van deze zwangerschap periode. De zwangerschap wetenswaardigheden, praktische tips en nuttige zwangerschap adviezen. Kort maar duidelijk worden de meest belangrijke onderwerpen behandeld. Het geheel wordt gecompleteerd door een rijke hoeveelheid, voor zich sprekende, kleurenfoto's. Achterin bevinden zich een lijst met nuttige adressen en een alfabetische trefwoordenregister.

Een aanrader voor iedere zwangere en haar partner. Gebonden uitgave in klein, vierkant formaat. Een leuk zwangerschaps cadeautje waarmee ze de zwangerschap kan volgen en verder kan inlezen wat er allemaal veranderd.