babywinkel mijnwonder logo 1

 

Zwangerschapspiercing


Met onze zwangerschapspiercings is het blijven dragen van een navelpiercing tijdens de zwangerschap mogelijk. Bij MijnWonder vind je een grote collectie zwangerschap navelpiercings die je de gehele zwangerschap kunt blijven dragen. Ook een erg mooi zwangerschapsieraad voor tijdens een zwangerschaps fotoshoot. De flexibele navelpiercing zwanger zit comfortabel en is ook fijn zodra je buik begint te groeien. Het navelpiercing staafje kun je inkorten zodat het altijd op maat is. Wij hebben een mooie collectie zwangerschap piercings.

 

Zwangerschaps navelpiercing die meegroeit!


Sorteer op:
InStock 6.95

 

 Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Veilig met iDeal betalen
 
 Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
 Comfortable Zwangerschapspiercings Waarom navelpiercing zwangerschap?


Als je zwanger bent dan groeit je buik. Nu wil je natuurlijk niet je navelpiercing laten dichtgroeien. Met de flexibele navelpiercing is dat verleden tijd. De zwangere buik groeit, de huid rekt op en ook rondom de navel. Je eigen navelpiercing heeft een te kort staafje en zit vaak niet lekker meer. Een navelpiercing kan tijdens de zwangerschap voor ongemak gaan zorgen. Gelukkig zijn er zwangerschapspiercings. De flexibele navelpiercing heeft een dun staafje die met je mee beweegt.

Voorkom klachten met de zwangerschapspiercing zoals:

  • Uitscheuren van de piercing
  • Ongemak
  • Irritatie
  • Ontsteking
  • Uitgroeien van navelpiercing


Wij hebben een mooie collectie met zwangerschapspiercings zoals met Piercing babyvoetjes, glitter of een hartje navelpiercing zwangerschap. Bekijk alle zwangerschapspiercing navel. 

 

Flexibele Zwangerschapspiercing

Wacht niet te lang met het verwisselen van je navelpiercing. Je zwangerschapsbuik zal in korte tijd snel gaan groeien en dan kan je oude navel piercing al te strak gaan zitten.

Het flexibele staafje is langer dan standaard  navelpiercings. De flexibele zwangerschapspiercing is eenvoudig in te korten door het een stukje af te knippen en het balletje er weer opnieuw op te draaien. Knip het nooit te kort want je buikje groeit tenslotte nog eventje door. Zo kan deze zwangerschap piercing met je buikje mee groeien.

Soms komt het voor dat er toch te veel druk op de navelpiercing blijft staan. Verder de piercing dan en ontsmet het piercing gaatje. Na de bevalling kun je natuurlijk weer proberen de piercing in te brengen.
Lees meer tips over een zwangerschapspiercing in onze navelpiercing zwangerschap blog >>