mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

Zwangerschapsketting zilver


De van oorsprong mexicaanse bola (zwangerschapsbel) is een prachtig zwangerschapssieraard. Het mini-xylofoontje geeft bij beweging een zacht, magisch tingelend geluid. Een baby hoort in de zwangerschap al geluiden en herkent deze na de geboorte. Het wordt een vertrouwd geluid, waar de baby rustig van wordt.  

Onze zilveren zwangerschapskettingen zijn een mooi mama sieraad. We hebben een grote collectie zwangerschap kettingen. In de zilvere zwangerschap Bola collectie hebben we oa. een Bola hart, baby handjes en baby voetjes.

De zwangerschapsbola's zijn incl. Gratis zwart satijnen koord. Los te bestellen een leer koord, verzilverde ketting etc.


Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Verzilverde bola hartjes


 
InStock
19.95

Ketting zilver plated


 
InStock
6.95

Verzilverde bola rondjes


 
InStock
19.95

NIEUW
Zwangerschapsbel Zilver Leaf


 
InStock
18.95

Mama ketting zilver


 
InStock
9.95

Verzilverde bola vlinders


 
InStock
19.95

1 - 2 - Volgende

 Meer dan 90 Zwangerschapskettingen 
 Gratis satijnen ketting 

  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Vanaf €50,- gratis verzonden

Zwangerschapsieraden

Met de mooie zilveren zwangerschapsketting draag je een echt zwangerschaps sieraad. De zwangerschapsbel is in mmeerdere uitvoeringen verkrijgbaar. De populaire zwangerschapsketting hart of de schattige zwangerschapsbel met voetjes zijn bij ons verkrijgbaar. Draag de zwangerschapsbola op je buik en iedereen kan je mooie zwangere buik zien. Een bijzonder zwangerschap cadeau om te krijgen!