babywinkel mijnwonder logo 1

Zwangerschapsketting zilver


Zwangerschapsbel is van oorsprong een mexicaanse bola en wordt gedragen als prachtig zwangerschapssieraard. Het mini-xylofoontje geeft bij beweging een zacht en magisch tingelend geluid. Een baby hoort in de zwangerschap al geluiden en herkent deze na de geboorte. Het bola geluidje wordt een vertrouwd geluid, waar de baby rustig van wordt.  

Onze zilveren zwangerschapskettingen zijn een mooi mama sieraad. We hebben een grote collectie zwangerschap kettingen. In de zilvere zwangerschap Bola collectie hebben we oa. een Bola hart, baby handjes en baby voetjes.

Zwangerschapsbola's zijn inclusief een Gratis zwart satijnenkoord. Leer koordverzilverde ketting etc zijn los verkrijgbaar.


Sorteer op:
InStock 17.95
InStock 4.95
InStock 11.95
InStock 8.95


 +90 Zwangerschapskettingen 
 Gratis satijnen ketting 

  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Vanaf €50,- gratis verzonden

 

Zwangerschapsieraden

Met deze mooie zilveren zwangerschapsketting draag je een echt schitterend zwangerschaps sieraad. De zwangerschapsbel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. De populaire zwangerschapsketting hart of de schattige zwangerschapsbel met voetjes zijn bij ons verkrijgbaar. Draag de zwangerschapsbola op je buik en iedereen kan je mooie zwangere buik zien. Een bijzonder zwangerschap cadeau om te krijgen.