babywinkel mijnwonder logo 1

Babykamer roestbruin


 
De babykamer roestkleur is een mooie warme, aardse maar ook stoere kleur. Een roestbruine kleur matcht met heel veel kleuren en is daardoor ook goed te combineren met vele meubels. Zo kun je vele stijlen babykamers creeren. De roestbruine babykamer is helemaal volgens de laatste trends en daar hebben wij mooie bijpassende babykamer aankleding voor. Van hoeslaken roestbruin tot een compleet roestbruin babypakket vindt u in de baby shop.
 

Sorteer op:
InStock 14.95
InStock 13.5
InStock 24.95
InStock 19.95
InStock 6.95
InStock 17.95
InStock 9.95
InStock 1.5
InStock 8.5
InStock 1.5
InStock 13.95
InStock 16.95
InStock 42.95
InStock 9.5
InStock 21.95
InStock 39.95
InStock 7.95

Roestbruine babykamer 


De hippe trend kleur voor de babykamer is de mooie roestbruine kleur. Een camel bruine tint is een warme kleur en kan zowel voor een meisje als jongens babykamer. Aardetinten brengen rust in de kinderkamer en is mooi te combineren met natuurlijke materialen. Met jute en rieten decoratie creëer je een zachte en warme sfeer. Voor een stoere look zijn zwarte meubels gecombineerd met leer en betonlook het complete plaatje.
 


 

Bruine babykamer decoratie 

Combineren van materialen, prints en kleuren brengen een warme sfeer in de babykamer. Zo krijgt de kamer voor de baby meer een speels effect. Voor de babykamer aankleding kun je denken aan een rieten mand, houten krukje, jute kleed en bamboe schalen aan de muur. Een rieten verschoningsmand en planten passen ook in deze stijl. Met leren greepjes aan de commode en een beton look behang kun je het stoerder maken. 

Babykamer aankleding roestbruin 


De babykamer accessoires van Meyco en funnies passen perfect bij deze babykamer stijl. Zo is er de mooie kleur Camel van Meyco of de roestbruine kleur van Funnies, maar ook een panterprint past er goed bij. Combineren met de gebreide collectie in zand kleur.
 

  Roestbruin babykamer top 9:  
  

  1. Boxkleed tweezijdig Camel/Beige 
  2. Deken panterprint Meyco
  3. Klamboe Camel Meyco
  4. Kruikenzak Roestbruin 
  5. Ledikant Laken Animal
  6. Hydrofiele doeken set 
  7. Voetenzak gebreid Meyco
  8. Badcape koperbruin Funnies
  9. Aankleedkussenhoes Camel