babywinkel mijnwonder logo 1
Babymutsje Lief
Babymutsje Lief
Babymutsje Lief
Babymutsje Lief
Babymutsje Lief
Babymutsje Lief
 4.50

100% Lief Mutsje


Dit lieve witte mutsje is speciaal voor de baby meisjes gemaakt die 100 procent lief zijn! Het baby mutsje past al vanaf de geboorte bij de newbornbaby's. Je kleintje blijft lekker warm met dit babymutsje op en verliest zo geen warmte. De tekst 100 procent lief is geborduurd met roze op het newborn mutsje. Een heel lief mutsje om te geven en nog leukere is om te mogen krijgen.

Om het kraamkadootje compleet te maken hebben we ook een 100% Lief Slabbertje en een 100% Lief Badcape. En met een Lief speenkoord met naam maak je de set helemaal af.

Materiaal:
- maat 50/56
- 100 procent katoenen mutsje
- te dragen vanaf de geboorte
- tekst 100% lief geborduurd

Wasinstructie:
Om langer plezier te hebben van je slabbertje adviseren wij de volgende wasinstructies. Was het slabbertje voor dat u het gaat gebruiken. Voor de eerste wasbeurt de slab een nacht in koud water zetten en eventueel met een klein scheutje azijn. Zo word de absorberende werking bevorderd en blijft de slab langer kleurvast. Na een paar wasbeurten is de absorberende werking optimaal. Was altijd met gelijke kleuren en raadpleeg de waslabel voor meer instructie.

 
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig betalen
Originele kraamcadeaus