mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

Slab 100% lief

Slab 100% lief
Slab 100% lief
Slab 100% lief
4.95
InStock
 
Aantal
Slab 100% Lief

Dit lieve slabbertje is speciaal voor de baby meisjes gemaakt, die 100 procent lief zijn! Een lief slabbertje voor de kleine knoei kampioen is natuurlijk onmisbaar in de babyuitzet. Slabbertjes kun je nooit genoeg van hebben.

De slab is kort geweven met zuivere katoenen stof en voelt daardoor heerlijk zacht aan en adsorbeert het vocht goed. Voor de productie zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen, oprecht een lief slabbertje.

Om het kraamkadootje compleet te maken hebben we ook een 100% Lief mutsje en een 100% Lief Badcape. En het Lief speenkoord zou het helemaal afmaken.

Materiaal:
- Zuivere katoenen badstof (100%)
- witte slab met roze tekst 
- 25 x 40 cm
- klittenband sluiting

Wasinstructie:
Om langer plezier te hebben van je slabbertje adviseren wij de volgende wasinstructies. Was het slabbertje voor dat u het gaat gebruiken. Voor de eerste wasbeurt de slab een nacht in koud water zetten en eventueel met een klein scheutje azijn. Zo word de absorberende werking bevorderd en blijft de slab langer kleurvast. Na een paar wasbeurten is de absorberende werking optimaal. Was altijd met gelijke kleuren en raadpleeg de waslabel voor meer instructie.

 


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook