babywinkel mijnwonder logo 1

Kraamcadeau Tips

 

Binnenkort op kraamvisite of een babyborrel? Dan ben je natuurlijk opzoek naar een leuk kraamcadeau, maar wat geef je dan. Wij hebben een grote collectie met de mooiste kraamcadeautjes. Wij hebben verschillende baby artikelen in mooie kleuren en prints. Voor iedere smaak is er wel een leuk kraamcadeau. Kies voor een handig kraamcadeautje waar de baby lang plezier van heeft. Ook een cadeautje met naam is een geliefd kado. 

 
 
 

Jongens kraamcadeau

Hoera een jongen! Een kraamcadeautje voor een jongen kun je bij ons vinden. Wij hebben een mooie collectie met stoere kraamcadeautjes. Van traditioneel baby blauw maar ook in mint groen of beige tinten. Voor een handig kraamcadeau kun je denken aan baby kamset, een speendoekje of hydrofiele doeken. De populaire dino rammelaar en speenkoord stoer zijn leuke kraamcadeaus. Een origineel kraamcadeau jongen vindt je hier bij MijnWonder.

 

Meisjes kraamcadeau

Maak een mooie kraammand meisje met de leukste kraamcadeautjes. Voor het newborn meisje hebben wij een prachtige collectie met babyspullen. Een kraamcadeautje baby roze of liever beige kun je hier vinden. Voor een origineel kraamcadeautje kun je denken aan de muziekknuffel, schoentjes en de houten naamslinger. Een altijd favoriet kraamcadeau zijn slofjes, babypyjama en roze badcape. Bekijk alle meisjes kraamcadeautjes. 

 

Neutraal Kraamcadeau

 

Een leuk kraamcadeautje neutraal vinden is soms nog best lastig. Veel ouders willen het geslacht niet weten of houden juist van neutrale kleuren. Wij hebben daarom een grote collectie met neutrale babyspullen. Een beige kraamcadeau of liever een stoer kleur als roest bruin of zwart? 

Een lakentje, wikkeldoek of knuffeldoekje is altijd een praktisch kraamcadeau. Voor een origineel kraamcadeautje kun je denken aan een babypyjama met naam, activiteiten knuffel en houten trein. Bij MijnWonder ook leuke kraamcadeaus neutraal met prints en in verschillende kleuren.  

 
 
 

Kraampakket

Maak een kraammand bij Mijnwonder. Wij hebben heel veel kraam cadeautjes voor iedere stijl en budget. Ook voor kant en klaar kraamcadeau kun je bij ons kijken. Combineer leuke baby spulletjes en een kraamcadeau met naam om het persoonlijk te maken. Een kraammand geven is een oude traditie met 10 cadeautje voor de kraamdagen. Wil je hulp bij het samenstellen van een mooi kraamcadeau pakket dan helpen wij je daar graag mee. Bekijk hier de baby cadeau pakketten. 

 

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Een kraamcadeautje met naam is een gewaardeerd kraamkado door kersverse ouders. Voor een geboortepakje kun je denken aan een geboorteshirtje met naam of een mutsje met naam. Onze geliefde speenkoorden met naam en speendoekje met naam zijn ook nog eens een handig kraamkadootje. Voor originele kraamcadeaus met naam is een knuffel met naam of een rammelaar met naam erg leuk om te geven. Meer naam cadeautjes vind je hier.    

 
 

Babykamer stijl >>

Voor babykamer inspiratie en babyspullen in iedere kleur en stijl hebben wij een mooi collectie.

Zwangerschapkado >>

Hoera Zwanger! Verras de zwangere met een leuk en handig zwangerschap cadeautje.

Kraamcadeau budget >>

Een budget kraamcadeautje voor iedereen. Kraamcadeau van €5 of meer en minder vind je hier.