babywinkel mijnwonder logo min
 
 

Speenkoord met naam

Een Speenkoord is onmisbaar voor je babyuitzet, want voor je het weet ben je de favoriete speen kwijt of valt deze op de grond. Het Speenkoord is heel handig voor onderweg of de kinderopvang. Met de houten clip bevestig je het spenenkoord aan de babykleertjes en met de lus aan de babyspeen. Als het kleintje groter wordt kan hij zelf het speentje pakken. 

Onze grote collectie speenkettingen zijn er in heel veel kleuren en met leuke prints. Onze jongens speenkoorden zoals de leuke sterren speenketting, voetbal speenkoord of een stoere auto speenkoord. We hebben schattige meisjes speenkoorden zoals de Eenhoorn speenkoord of de kleine Diva speenkoord. Een basis speenkoord is exclusief figuur kralen deze zijn los verkrijgbaar.


 Ruim assortiment speenkoorden
 Kies je eigen ontwerp
 Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)


Speenkoord met naam meisjes kraamkado

Speenkoord houten kralen met naam jongens

Speenkoord laten maken met naam kraamgeschenk

Bijtringen voor doorkomende tandjes olifant giraf Hello kitty


 
 

Speenkoord zelf maken

Met Houten kralen in heel veel kleuren en een grote collectie speenclips maak je een uniek Speenkoordje. Ons assortiment figuur kralen van sterren kralen, glitter teksten tot auto kralen zorgen voor eindeloze variaties. Zelf een speenkoord maken doe je met onze speenkoord materialen. Het Speenkoord is met of zonder naam te makenMaak het koord persoonlijker met een bijpassend Figuur kraal voor het kleine zusje, de voetbal fan of uiltjes.


Bijtringen en meer..

Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Met een bijtring krijgt het kleintje verlichting bij doorkomende eerste tandjes en de bijtring is eenvoudig aan het koord te bevestigen. Een bijpassende Rammelaar of wagenspanner maakt het tot een gehele set. Een leuk, handig en persoonlijk kraamkado waar je lang plezier van hebt.

Speenkoord veilig gebruiken

De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen maar gelieve de Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden op te volgen:

Speenkoord is geen speelgoed
Niet in het bedje/ wiegje/ box meegeven
Laat de baby niet op de kralen kauwen
Bevat kleine onderdelen 
Controleer regelmatig het koord op eventuele gebreken 
Gebruik uitsluitend onder toezicht