mijnwonder kraamkado gipsbuik header2
 
 

Steeds weer de speen kwijt? Handig Kraamkado nodig?

Een Speenkoord is onmisbaar voor je babyuitzet, want voor je het weet ben je de favoriete speen kwijt. Het Speenkoord is heel handig bijvoorbeeld voor op de fiets of in de buggy. Met de houten clip bevestig je het koord aan de kleding en met de lus aan de speen. Als het kleintje groter wordt kan hij zelf het speentje pakken.

Houten kralen en je kunt het Speenkoord laten maken in je eigen kleuren. Ons assortiment is groot van sterren, glitters tot auto's voor eindeloze variaties. Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Maak het koord persoonlijker met een bijpassend Figuur kraal voor het kleine zusje, de voetbal fan of uiltjes. 

Met een bijtring krijgt het kleintje verlichting bij doorkomende eerste tandjes en de bijtring is eenvoudig aan het koord te bevestigen. Een  bijpassende Rammelaar, wagenspanner of mobiel maakt het tot een gehele set. Een leuk, handig en persoonlijk kraamkado waar je lang plezier van hebt.

Het Speenkoord is met of zonder naam te maken. Levertijd 1-2 werkdagen


Speenkoord met naam meisjes kraamkado Speenkoord houten kralen met naam jongens Speenkoord laten maken met naam kraamgeschenk Bijtringen voor doorkomende tandjes olifant giraf Hello kitty

 

 
De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen maar gelieve de Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden op te volgen:

  • Speenkoord is geen speelgoed
  • Niet in het bedje/wiegje/box meegeven
  • Laat de baby niet op de kralen kauwen
  • Bevat kleine onderdelen 
  • Controleer regelmatig het koord op eventuele gebreken 
  • Gebruik uitsluitend onder toezicht