mijnwonder kraamkado gipsbuik header2
 
 

Speenkoord met naamEen Fop Speenkoord is onmisbaar voor je babyuitzet, want voor je het weet ben je de favoriete speen kwijt. Het Speenkoord is heel handig bijvoorbeeld voor op de fiets of in de buggy. Met de houten clip bevestig je het spenenkoord aan de babykleertjes en met de lus aan de babyspeen. Als het kleintje groter wordt kan hij zelf het speentje pakken.

Onze grote collectie speenkettingen zijn er in heel veel kleuren en met leuke prints. Onze jongens speenkoorden zijn er met leuke sterren , voetbal speenkoord of een stoere auto speenkoord. We hebben schattige meisjes speenkoorden zoals de Eenhoorn speenkoord of de kleine Diva speenkoord.

 

Houten kralen en je kunt het Speenkoord laten maken in je eigen kleuren. Ons assortiment is groot van sterren, glitters tot auto's voor eindeloze variaties. Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Maak het koord persoonlijker met een bijpassend Figuur kraal voor het kleine zusje, de voetbal fan of uiltjes. 

Met een bijtring krijgt het kleintje verlichting bij doorkomende eerste tandjes en de bijtring is eenvoudig aan het koord te bevestigen. Een  bijpassende Rammelaar of wagenspanner maakt het tot een gehele set. Een leuk, handig en persoonlijk kraamkado waar je lang plezier van hebt.

Het Speenkoord is met of zonder naam te maken. 

 Ruim assortiment speenkoorden
 Kies je eigen ontwerp
 
  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
  Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)


Speenkoord met naam meisjes kraamkado Speenkoord houten kralen met naam jongens Speenkoord laten maken met naam kraamgeschenk Bijtringen voor doorkomende tandjes olifant giraf Hello kitty

 

 
De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen maar gelieve de Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden op te volgen:

 Speenkoord is geen speelgoed
 Niet in het bedje/wiegje/box meegeven
 Laat de baby niet op de kralen kauwen
 Bevat kleine onderdelen 
 Controleer regelmatig het koord op eventuele gebreken 
 Gebruik uitsluitend onder toezicht