babywinkel mijnwonder logo 1
 

Speenkoord met naam


Je kleintje heeft nog zuigbehoefte en dan is een speentje een uitkomst. Met een speenkoord zorg je dat de speen altijd in de buurt is. Zeker als de baby groter wordt laat hij de speen vallen of verlies je deze. Een Speenkoord is onmisbaar voor je babyuitzet, want de speen raak je niet meer kwijt. Maak een speenkoord met naam in je eigen kleuren combinatie. Met de houten speenclip bevestig je het spenenkoord aan de babykleertjes en de lus aan de babyspeen. Als het kleintje groter is kan hij het speentje zelf pakken. 

In onze grote collectie speenkoorden vind je vele kleuren en leuke prints. De jongens speenkoorden met de leuke sterren speenketting, voetbal speenkoord of een stoer speenkoord auto. We hebben schattige meisjes speenkoorden bijv de speenkoord eenhoorn of luxe speenkoord diva.

Basis fopspeenkoord excl. figuur kralen deze zijn los verkrijgbaar.


Speenkoord met naam meisjes kraamkado Speenkoord houten kralen met naam jongens

Speenkoord laten maken met naam kraamgeschenk Bijtringen voor doorkomende tandjes olifant giraf Hello kitty

 
Ruim assortiment speenkoorden
 Kies je eigen ontwerp
 Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)

  

Speenkoord zelf maken

Zelf speenkoord maken dat kan met de houten kralen in heel veel kleuren en de grote collectie speenclips. Maak een uniek Speenkoordje in je eigen kleuren combinatie. Ons assortiment figuur kralen van sterren kralen, glitter teksten tot auto kralen zorgen voor eindeloze variaties. Zelf een speenkoord maken doe je met onze speenkoord materialen. Het Speenkoord is met of zonder naam te maken.

Speenkoorden persoonlijker maken kan met een bijpassend
Figuur kraal voor het kleine zusje, de voetbal fan of uiltjes.

Bijtringen en meer..

Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Met een bijtring krijgt het kleintje verlichting bij doorkomende eerste tandjes en de bijtring is eenvoudig aan het koord te bevestigen. Een bijpassende Rammelaar of wagenspanner maakt het tot een gehele set. Een leuk, handig en persoonlijk kraamkado waar je lang plezier van hebt. 

Speenkoord veilig gebruiken


De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen maar gelieve de Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden op te volgen:

Speenkoord is geen speelgoed
Niet in bed/ wiegje/ box meegeven
Laat de baby niet op de kralen kauwen
Bevat kleine onderdelen
Controleer koord regelmatig op eventuele gebreken
Gebruik uitsluitend onder toezicht