babywinkel mijnwonder logo 1

Speenkoorden

Super handig is een speenkoord zodat de speen altijd in de buurt is. Je kleintje heeft nog zuigbehoefte en dan is een speentje fijn ook als troost helpt een speen. Als de baby groter wordt laat hij de speen vallen of verlies je het speentje. Met een speenkoord is dat verledentijd. Een Speenkoordje is onmisbaar voor je babyuitzet, want de speen raak je niet meer kwijt. Maak een speenkoord met naam in je eigen kleuren combinatie. Het spenenkoord bevestig je met de houten speenclip aan de babykleertjes en met de lus aan de babyspeen. Als het kleintje groter is kan hij het speentje zelf pakken. 

In onze grote collectie speenkoorden vind je vele kleuren en leuke prints. De speenkoorden jongens met de leuke speenketting sterren, voetbal speenkoord of een stoer speenkoord auto. We hebben schattige speenkoorden meisje bijv de speenkoord eenhoorn of luxe speenkoord diva.

Basis fopspeenkoord excl. figuur kralen deze zijn los verkrijgbaar.

Speenkoord met naam

Een Leuk kraamkado met naam is wel een handige speenkoord met naam. Bij ons ontwerp je een speenkoord geheel na je wensen. Zo heb je altijd een uniek speenkoord. Een naam speenkoord is handig voor op de kinderopvang, zo heb je altijd het juiste spenenkoord. En zeg nou eerlijk, het is ook een heel schattig om een speenkoordje met naam erop te hebben voor je kleine.

Een geliefd kraamkadootje die veel wordt  gebruik!

Speenkoord zelf maken

Zelf speenkoord maken dat kan met de houten kralen in heel veel kleuren en de grote collectie speenclips. Maak een uniek Speenkoordje in je eigen kleuren combinatie. Ontwerp de speenkoorden naam met ons assortiment figuur kralen van sterren kralen, glitter teksten tot auto kralen voor eindeloze variaties. Zelf een speenkoord maken doe je met onze speenkoord materialen. Het Speenkoord is met of zonder naam te maken.

Speenkoorden persoonlijker maken kan met een bijpassend Figuur kraal voor het kleine zusje, de voetbal fan of uiltjes.

Bijtringen en meer ...

Als je baby klaar is met spenen dan verander je het Speenkoord met een extra clip in een handomdraai in een Knuffelkoord, zodat de knuffel altijd bij de hand blijft. Met een bijtring krijgt het kleintje verlichting bij doorkomende eerste tandjes en de bijtring is eenvoudig aan het koord te bevestigen. Een bijpassende Rammelaar of wagenspanner maakt het tot een gehele set. Een leuk, handig en persoonlijk kraamkado waar je lang plezier van hebt.

  • Groot assortiment speenkoorden
  • Kies je eigen ontwerp
  • Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
  • Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)

Speenkoord veilig gebruiken

De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen maar gelieve de Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden op te volgen:

  • Speenkoord is geen speelgoed
  • Niet in bed/ wiegje/ box meegeven
  • Laat de baby niet op de kralen kauwen
  • Bevat kleine onderdelen 
  • Controleer koord regelmatig op eventuele gebreken 
  • Gebruik uitsluitend onder toezicht